Uvertura Mall sustine si se alatura campaniei #șîeu

Uvertura Mall sustine si se alatura campaniei #șîeu

Uvertura Mall răspunde pozitiv provocării lansate de antreprenorul Ștefan Mandachi și se alătură campaniei acestuia de a trage un semnal de alarmă cu privire la infrastructura precară rutieră din România.

În cadrul complexului comercial își desfășoară activitatea peste 80 de branduri internaționale, naționale și locale, a căror activitate depinde în mare măsură de circulația mărfurilor și persoanelor pe șosele din Romania. Mulți operatori au depozitele situate in vestul țării sau în zona București – Ilfov, iar aprovizionarea magazinelor din Botoșani reprezintă, în sine, o provocare. 

Distanțele mari, costul de transport și timpul petrecut de respectivele produse pe șosele creaza un disconfort atât administratorilor, cât mai ales clienților centrului comercial.

În această ordine de idei, rugăm  clienții Uvertura Mall să fie înțelegători și solidari cu noi și anunțăm pe această cale că, vineri 15 martie, începând cu ora 15:00, pentru 15 minute, scările rulante vor fi oprite, iar muzica ambientală din complex va fi înlocuită cu manifestul dl. Stefan Mandachi. Totodată, la această campanie s-au alăturat și o parte din operatorii din Uvertura Mall care  își vor sista activitatea în perioada menționată.

#șînoivremautostrăzi

 

Spune-ne opinia ta