Uvertura Mall pusă gaj la bancă!

Uvertura Mall pusă gaj la bancă!
Pentru a finaliza mall-ul din Botoșani, omul de afaceri Dănuț Prisecariu are nevoie de un credit de la bancă, motiv pentru care acesta a solicitat Primăriei Botoșani acordul pentru ipotecarea clădirii în care va funcționa Uvertura Mall, construită pe un teren concesionat în suprafață de 4.668 de metri pătrați.

“Operațiunea este necesară pentru definitivarea amenajărilor interioare și acoperirea costurilor de operaționalizare a obiectivului.", se arată în raportul de specialitate.

Proiectul de hotărâre privind solicitarea omului de afaceri va fi suspusă aprobării în ședința de Consiliu Local de marți.

În cazul ipotecării, contractul prevede și premisa posibilității transferului de proprietate către garant, respectiv banca finanțatoare, către un terț interesat. Acordul de față este instituit pe legea privind autorizarea execuției lucrărilor în construcții, nr. 50 din 1991, care dispune ca, în cazul în care se transmite dreptul de proprietate către un terț, dreptul de concesiune este preluat de noul proprietar, se mai arată în raportul de specialitate.

Uvertura Mall ar urma să se deschisă în luna martie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
438

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
601

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
700

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...