Uvertura Mall îți face planuri de 1 Mai

Uvertura Mall îți face planuri de 1 Mai
Uvertura Mall oferă clienților săi un sejur la Mare pentru 1 Mai și Un Grătar complet echipat.

Toți cei care fac cumpărături din Uvertura Mall în această perioadă au posibilitatea de a se înscrie la Marea Tombolă organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Muncii. Premiile sunt consistente, marele premiu este un sejur de 2 zile în Stațiunea Mamaia la un hotel de 3 stele pentru 2 persoane și premiul II este un grătar complet echipat oferit în parteneriat cu Carrefour. În plus, 10 norocoși vor primi caserole de mici.

"Există o tradiție în România de a merge la mare de 1 Mai Muncitoresc, de aceea Uvertura Mall a decis să ofere acest sejur celor mai norocoși dintre clienții săi", declară Corneliu Marcu, directorul Uvertura Mall.

Tombola se desfășoară în perioada 15 – 29 aprilie și este adresată tuturor celor care fac cumpărături din magazinele din incinta Mall-ului botoșănean de minim 50 de lei.

Majoritatea românilor se vor bucura de un week-end prelungit în perioada 1-3 mai și, dacă decid să nu meargă la mare, au posibilitatea de a veni la Uvertura Mall pentru concursurile de Biliard și Bowling, organizate împreună cu Chicago Club, sau Darts organizat împreună cu Navia Cafe.

O altă atracție majora o reprezintă "Bar Show" organizat la Inside Coffee, un eveniment incendiar unde barmani profesioniști vor face un adevărat spectacol din prepararea unei băuturi.
 
(comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un adolescent din Botoșani, propus pentru Premiul special Tinere Talente!

astăzi, 11:32
25

Potrivit Top Child Performance, este vorba despre Eric Alexandru Cracană, în vârstă de 14 ani, din Botoșani.Eric este câștigătorul multor concursuri de interpretare vocală ...

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
832

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...

Comuna din Botoșani care își cinstește valorile: Distincții pentru sportivi și artiști, un mare campion a devenit Cetățean de Onoare! (Foto)

astăzi, 09:44
524

La inițiativa primarului Marian Luchian, Consiliul Local și Primăria Hlipiceni au acordat Titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Gontineac, fost jucător profesionist de rugby, de trei ori campio...