Uvertura îţi răsfaţă frumuseţea! Vezi ce se intampla pe 30 iulie!

Frumuseţea nu are vârstă, dar are nevoie de atenţie! 

De aceea, Uvertura Mall pregăteşte pentru data de 30 iulie un eveniment dedicat tuturor doamnelor şi domnişoarelor, o zi de răsfăţ şi de sfaturi utile în materie de Make-Up, Nail Art, Hair-Style şi Fashion, oferite de profesionişti în domeniu.
 
Renumitul instructor de nail art Mia Mandric, celebrul make-up artist Adina Busuioc şi cel mai în voga hair-stylist din Botoşani, Nicoleta Neculau, vor împărtăşi cu toata lumea secrete despre frumuseţe, începând cu orele 16:00, la etajul 4 al Centrului Comercial.

Ultimele tendinţe din modă vor fi oferite în cadrul unei prezentări a colecţiilor designerilor Oana Stroici şi Mihaela Andronic, la etajul 4, începând cu orele 18:00.

Pasionatele de fashion se pot înscrie la un concurs de shopping în cadrul magazinelor din Uvertura Mall. Cu un timp şi un buget limitat, concurentele vor trebui să îşi aleagă o ţinută corespunzătoare temei date. Desemnarea câştigătoarei se va face în urma jurizării, iar premiul constă în ţinuta aleasă.

Detalii şi înscrieri la tel: 0756 475 113 sau în mesaj privat pe Facebook.com/UverturaMall. 

Pe lângă aceste activităţi, participantele la eveniment vor avea parte de tratamente faciale gratuite oferite de Herbalife, o mini-tombola cu premii şi multe alte surprize.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Importanța licenței cazinourilor online: Cum verifici siguranța platformelor

astăzi, 16:36

În lumea fascinantă a jocurilor de noroc online, siguranța și încrederea sunt esențiale. Cu toate acestea, navigarea prin multitudinea de opțiuni poate fi copleșitoare, mai ales pent...

Mesajele de avertizare a populației și tehnologia utilizată! (Video)

astăzi, 16:21

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență ne aduce la cunoștință metoda prin care este difuzat un mesaj de avertizare a populației.    Operatorul Sistemului RO-ALERT are la ...

ANAF a făcut public Ghidul pentru accesarea facilitaților fiscale!

astăzi, 15:40

Pe portalul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, www.anaf.ro, în secțiunea „Asistență contribuabili, domeniul " Servicii oferite contribuabililor"-  categoria &...