Utilaje agricole furate din Anglia şi Paraguay, descoperite la Stânca

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit, în cursul zilei de ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, două utilaje agricole care figurau furate din Anglia şi Paraguay.

Bărbatul care transporta cele două utilaje s-a ales cu dosar penal pentru tăinuire la furt, iar utilajele în valoare de aproximativ 30.100 lei au fost indisponibilizate.

În data de 10.10.2011, în jurul orelor 08.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Adrian D., în vârstă de 24 de ani, domiciliat în judeţul Suceava. Cetăţeanul se afla la volanul unei autoutilitare care transporta două utilaje agricole, cu scopul de a le comercializa în Republica Moldova.

Existând suspiciuni cu privire la provenienţa utilajelor, poliţiştii de frontieră au procedat la interogarea bazelor de date Interpol, constatând că cele două utilaje figurează furate, astfel combina figurează furată din Marea Britanie din septembrie 2009, iar celălalt utilaj figurează furat din Paraguay din decembrie 2006.

Bărbatul care transporta cele două utilaje s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de tăinuire la furt, iar utilajele în valoare de aproximativ 30.100 lei au fost indisponibilizate la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
57

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
92

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
153

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...