UTIL: Cum eliminati mirosul de transpiratie din incaltaminte

UTIL: Cum eliminati mirosul de transpiratie din incaltaminte
Va intrebati de ce uneori incaltamintea degaja un miros neplacut de transpiratie si va deranjeaza mult acest lucru. Daca mai aveti programata si o vizita, atunci s-ar putea sa intrati in panica si sa nu va simtiti confortabil.

Trebuie sa stiti ca de vina sunt ciupercile si bacteriile. Pentru a remedia problema, va propunem sa ne intoarcem la sfaturile bunicii.

Veti descoperi ca trucul propus nu este greu de folosit. De asemenea, ingredientele pentru asa-zisa solutie sunt la indemana oricui si necostisitoare, potrivit Grands-Meres.

Pudrati interiorul incaltamintei cu bicarbonat de sodiu (aproximativ doua linguri) sau cu aceeasi cantitate de sare grunjoasa.

Lasati sa actioneze toata noaptea sau cel putin 12 ore. A doua zi, indepartati sarea sau bicarbonatul si veti constata ca mirosul dezagreabil a disparut ca prin minune.

Bunica va mai sfatuieste sa optati pentru sosete din bumbac sau din lana, in niciun caz pentru cele sintetice, deoarece nu se realizeaza o respiratie buna a picioarelor. 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani: Primarul Cosmin Andrei anunță Poliție Anti-Drog și programe de consiliere în școli pentru prevenirea consumului de droguri

astăzi, 10:06
23

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, consideră că prevenirea și combaterea consumului de droguri în rândul elevilor trebuie să fie o prioritate a viitoarei administrații mu...

A fost spectacol pe cerul României, aurora boreală vizibilă și în zona Moldovei (Foto)

astăzi, 08:59
284

Noaptea ce a trecut a adus, cu siguranță, cel mai impresionant episod istoric de auroră boreală vizibilă în România din mai toate regiunile sale, spun specialiștii.”Explica...

Botoșani: Fost militar acuzat că a bătut două surori pe stradă!

astăzi, 08:30
264

Un militar în rezervă este acuzat că a bătut două surori, pe fondul unei neînţelegeri. S-a întâmplat în a doua zi de Paşte, pe o stradă din Botoşani, iar după co...