USL vrea DEVANSAREA alegerilor prezidenţiale

USL vrea să scape mai repede de Traian Băsescu. Ministrul de finanţe Daniel Chiţoiu a declarat aseară că alegerile prezidenţiale ar putea avea loc mai devreme decât ne aşteptam. Mai exact, în luna mai a anului viitor, şi nu în decembrie.
 
Ministrul Daniel Chiţoiu spune că Puterea intenţionează să negocieze cu preşedintele Traian Băsescu o scurtare a mandatului.
 
"Luăm în considerare devansarea alegerilor, au fost discuţii la nivelul USL [...] În momentul în care începem discuţiile pe modificarea Constituţiei se vor constitui grupuri de lucru la nivelul USL şi vor avea loc discuţii pe unificarea celor două tipuri de alegeri: prezidenţiale şi europarlamentare", a explicat Daniel Chiţoiu, pentru Realitatea la Raport.
 
"Bineinteles că ulterior vom avea negocieri cu presedintele, daca e dispus sa-si intrerupa mandatul in mai cand vor fi europarlamentare sau se va merge pe o formula sa se faca alegerile in mai si sa se preia mandatul la expirarea mandatului actualului presedinte", a mai spus Chitoiu la Realitatea TV.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bunul găsit intact de pompierii botoșăneni după un incendiu devastator: „Nu există cuvinte pentru a descrie emoția simțită” (Foto)

astăzi, 20:39

Într-o încăpere complet distrusă de flăcări, printre rămășițele arse, o icoană a rămas neatinsă. În ciuda intensității focului care a mistuit totul în jur, aceasta...

Cel mai rece episod al toamnei în acest weekend. Temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub zero grade!

astăzi, 19:04

Frigul ne-a cam luat prin surprindere. Pentru a doua noapte la rând, temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub 0 grade Celsius. Am fost luaţi prin surprindere pentru ...

Universitatea Craiova - FC Botoșani, mâine de la ora 16:00

astăzi, 18:36

Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu FC Botoșani începând cu ora 16:00, în etapa cu numărul 13 din Superliga României. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CSU ...