Urmează două săptămâni ploioase. Zonele în care vremea se răcește și cele în care va fi mai cald decât de obicei!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru următoarea perioadă.

Temperaturile vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în estul şi în nord-estul țării şi mai coborâte decât cele normale în vest şi sud-vest, în săptămâna 9 - 16 septembrie.

De asemenea, până în 23 septembrie sunt anunţate ploi în toate regiunile. În ultima săptămână din septembrie şi prima săptămână din octombrie vor fi temperaturi apropiate de mediile multianuale, arată estimările meteorologilor pentru următoarele patru săptămâni, scrie Digi24.ro.

Săptămâna 09-16 septembrie

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile estice, dar mai ales în cele nord-estice, iar în regiunile vestice şi sud-vestice vor fi mai coborâte decât cele normale. În restul teritoriului temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele specifice. Va ploua mai mult decât de obicei la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile vestice şi la munte.

Săptămâna 16-23 septembrie

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării, posibil uşor mai coborâte în extremitatea de vest a ţării.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în toate regiunile.

Săptămâna 23-30 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

Săptămâna 30 septembrie – 07 octombrie

Mediile valorilor termice vor în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval în toate regiunile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biserica rectitorită la Hlipiceni de Arhim. Ciprian Grădinaru va fi sfințită sâmbătă

astăzi, 08:24

Sâmbătă va fi resfințită Biserica „Izvorul Tămăduirii” din Hlipiceni, județul Botoșani, localitatea natală a Arhimandritului Ciprian Grădinaru, Eclesiarhul Paraclisului Cat...

Iftime vorbește despre cele mai mari greșeli. ”Când am crezut în Croitoru!” / ”Toți au vrut să mor astă-vară cu fotbalul!”

astăzi, 07:45

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Omul de afaceri și viitorul președinte al Consiliului Județean Botoșani a vorbit d...

19 septembrie pe Știri Botoșani. Ziua în care Sala Polivalentă a primit un nume, Orban întâmpinat cu aplauze la Botoșani și primarul pleacă în America!

astăzi, 07:30

19 septembrie 2008 Sala Polivalentă Elisabeta Lipă Noua Sală Polivalentă ce va fi inaugurată la începutul lunii viitoare, va purta numele multiplei campioane olimpice Elisabeta Lipă....