Urmează cea mai friguroasă noapte din această toamnă. Avertismentul meteorologilor

Urmează cea mai friguroasă noapte din această toamnă. Avertismentul meteorologilor

Va fi foarte frig la nivelul întregii țări. Se vor înregistra minime încadrate undeva între -4 și 6 grade, potrivit Antena3.ro.

Inclusiv în Capitală va fi o minimă de 4 - 5 grade la noapte. O trecere bruscă, după ce în partea de sud a ţării cetățenii s-au bucurat de temperaturi destul de ridicate.

Ne vom mai bucura puțin în weekend de temperaturi prietenoase, deoarece valorile termice urcă iar până la 23-24 de grade.

Însă până atunci, astăzi și mâine vom simți o răcire destul de mare a vremii, în special locuitorii din sud-est, acolo unde vremea se va răci accentuat.

Din păcate, bate și vântul foarte tare. Sunt în vigoare mai multe avertizări nowcasting. Cod galben de vânt foarte puternic pentru 7 județe din Moldova și pentru Tulcea, acolo unde viteza vântului la rafală, cel puțin până astăzi pe la ora 16, va atinge viteze de până la 60 de kilometri pe oră.

Cel mai rece în noaptea asta va fi în zona Transilvaniei, în special în depresiunile din Carpații Orientali, unde vor fi minime negative.

Chiar și la Brașov, la noapte se va înregistra o minimă de -1 grad Celsius. Sunt anunțate căderi de lapoviță și ceva fulguieli în a  doua parte a acestei zilei, dar doar la altitudini de peste 1500 de metri, în zonele montane.

Vreme friguroasă în această noapte, mâine dimineață

Minime prognozate de ANM (20 / 21 octombrie):

-6 grade Miercurea Ciuc

-5 grade Toplița, Joseni

-2 grade Sfântu Gheorghe CV

-2 grade Brașov

-2 grade Satu Mare

-1 grad Suceava

-1 grad Târgu Mureș

0 grade Botoșani

0 grade Vaslui

0 grade Cluj Napoca

0 grade Sibiu

0 grade Deva

0 grade Alba Iulia

0 grade Bistrița

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Panică în spitale. Documentul pe care medicii au trebuit să-l semneze, în contextul războiului din Ucraina

astăzi, 09:34
2

Medicii sunt ținuți sub evidență, în contextul războiului din Ucraina, stat pe care Guvernul de la București îl sprijină militar, financiar și umanitar.Unul dintre medicii viza...

Se deschide competiția pentru Premiul Național de Poezie „Mihai Eminescu” – Opus Primum

astăzi, 08:58
16

Pentru ediția din anul 2024, organizatorii propun un nou concept, care include: Festivalul de Debut, un târg de carte și Gala de acordare a Premiului Național de Poezie „Mihai Eminescu&...

Are viitor vaca de lapte? Fermier din Botoșani: ”Azi mulg, azi am banii!” (Video)

astăzi, 08:22
222

Cu ce probleme se ocupă acest sector spune Iulian Siminic, fermier din comuna Mitoc, județul Botoșani.Iulian Siminic se ocupă de zootehnia de aproximativ 20 de ani și deține o fermă mixtă ...