Urmăriţi internaţional, depistaţi de poliţiştii botoşăneni!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – IPJ Botoşani l-au identificat, la data de 31 ianuarie, pe Constantin D.  de 51 ani, cetăţean moldovean, cu domiciliul în municipiul Botoşani, împotriva căruia exista emis de către Tribunalul Buzău un mandat de executare a pedepsei de 5 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de contrabandă în formă calificată. Bărbatul a fost condus şi încarcerat în Penitenciarul Botoşani.  

 Tot în ziua de 31 ianuarie, poliţiştii din localitatea Truşeşti l-au identificat pe Sebastian C., de 22 ani, din localitate, persoană urmărită internaţional, împotriva căruia exista emis de către Judecătoria Dorohoi, la data de 22.10.2013, un mandat de arestare preventivă, tânărul fiind suspectat de comiterea unui furt din locuinţă.

Suspectul a fost preluat sub escortă de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale – IPJ Botoşani, fiind ulterior prezentat instanţei de judecată în vederea confirmării mandatului şi încarcerat în arestul IPJ Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și Gloria Buzău!

astăzi, 17:15

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun" Bacău și Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani vor constitui un dispozitiv integrat de ordine și siguranță publică împre...

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...