Urmarit general prins de politistii comunitari botosaneni

La peste 70 de ani, in plină activitate! Condamnat la 3 ani de inchisoare, un bărbat a fost prins de poliţiştii comunitari botoşăneni avand asupra sa numeroase bunuri furate de la cetăţeni.

Agenţii comunitari din Botoşani au identificat vineri, în zona Gării, un bărbat din oraşul Paşcani, căutat pentru comiterea mai multor infracţiuni. Pentru faptele sale, bărbatul, în vârstă de 73 de ani, fusese condamnat la 3 ani de închisoare.

Asupra sa au fost găsite 5 pachete de cafea, un telefon mobil sustras de la o persoană din gara Bacău, suma de 14 lei şi o geacă de blugi cu un buletin de identitate, al posesorului, în ea.

Constantin Ilie era vizat de agenţii comunitari pentru că în urmă cu 10 zile a intrat în curtea unei bătrâne de 85 de ani de pe strada Hatman Arbore din municipiul Botoşani, sub pretextul de a-i cere ceva de mâncare. Chemarea agenţilor comunitari i-a mai domolit bărbatului voinţa, hotărându-se să fugă înainte de venirea acestora. Spre ghinionul său, bărbatul a fost prins de doi poliţişti comunitari la doar câţiva paşi de casă.

"Bărbatul nu era căutat de Poliţia Botoşani, motiv pentru care i s-a dat drumul. Vineri, însă, verificat chiar în localitatea de domiciliu, agenţii comunitari au avut surpriza să descopere că barbatul era condamnat la 3 ani de închisoare pentru infracţiuni de furt", a declarat Vasile Răileanu, director executiv in cadrul Poliţiei Comunitare Botoşani.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Botoşani. Urmează ca verificările ulterioare să fie continuate de Poliţia Paşcani, în vederea stablilirii întregii activităţi infracţionale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume!

astăzi, 15:40
1

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
13

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
89

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...