Urban Serv vrea să se asocieze cu un operator de salubritate din ţară! Vezi pentru ce!

Urban Serv vrea să se asocieze cu un operator de salubritate din ţară! Vezi pentru ce!
Reprezentanţii societăţii Urban Serv poartă la această dată discuţii şi necogieri cu un alt operator de salubritate din ţară, în vederea unei asocieri.

Potrivit directorului Urban Serv, Simion Drelciuc, dacă această asociere se va concretiza, cei doi operatori vor participa împreună la licitaţia în vederea administrării depozitului ecologic de la Stăuceni, ce va avea loc în data de 27 mai 2015.

Societatea Urban Serv nu ar avea posibilitatea să participe singură la această licitaţie, condiţiile din caietul de sarcini fiind extrem de dure, după cum a precizat Simion Drelciuc.

“Vrem să participăm în asociere cu o altă firmă la delegarea serviciului de administrare a depozitului de la Stăuceni. Suntem în faza în care lucrăm la documentaţia aferentă, la toate calculele care trebuie făcute. Prevederile caietului de sarcini sunt foarte dure în ceea ce priveşte obligaţiile operatorului care va administra depozitul, e vorba de obligaţii financiare. Suma de 43,5 miliarde de lei este prevăzută să o ai disponibilă în cont în primul an de activitate, pentru că în primul an nu eşti plătit. Sper ca cel târziu la jumătatea săptămânii viitoare să luăm o decizie în ceea ce priveşte această asociere. Partenerii noştri vor participare egală, dar noi nu avem posibilitatea să ducem participare egală. Vrem o cotă mai mică", a declarat Simion Drelciuc.

Ca licitaţia pentru delegarea serviciului de administrare a depozitului de la Stăuceni să aibă loc trebuie să fie depuse trei oferte eligibile.

 

Spune-ne opinia ta