Urban Serv s-ar putea retrage din cursa pentru administrarea depozitului de la Stăuceni! Vezi motivul

Participarea societății Urban Serv la o nouă licitație pentru administrarea depozitului ecologic de la Stăuceni stă sub semnul întrebării după ce firma din Bacău, alături de care a depus ofertă la prima licitație, a renunțat la asociere.

Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, susține că firma Soma din Bacău a renunțat din cauza condițiilor financiare mult prea dure impuse la această licitație.

“Partenerul cu care am fost la licitația anterioară și-a declinat oferta de asociere, în schimb sunt la o licitație similiară la Sibiu unde condițiile din caietul de sarcini sunt mai domestice. Din discuțiile purtate cu patronul societății două au fost motivele pentru care au renunțat, în primul rând restricțiile financiare impuse prin documentația de licitație și al doilea motiv, pe care îl înțeleg cumva, este forma greoaie de luare a deciziilor în cadrul unei societăți care are acționar unic Consiliul Local. Decizia pentru noi este destul de greu de luat să participăm singuri la licitație având în vedere condițiile financiare impuse", a declarat directorul Urban Serv.

Drelciuc a precizat că vineri se va lua o decizie finală, iar în cazul în care nu vor participa, dacă nici la cea de-a doua licitație nu va fi un câștigător, ia în calcul pe viitor o nouă asociere cu o altă societate.

Mult aşteptata licitaţie pentru administrarea depozitului ecologic de deşeuri de la Stăuceni nu a avut rezultatul scontat, şi anume găsirea unei firme care să preia obiectivul care stă închis de câteva luni bune, deşi investiţia a fost finalizată în totalitate.

Întrucât două oferte nu au fost eligibile, întreaga procedură a fost reluată. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANM: Cod galben de ploi și vânt la Botoșani!

astăzi, 09:03

Această avertizare, dar și o informare de ploi sunt valabile până la noapte.  Din această dimineață până la noapte, în 14 județe este valabilă o avertizare cod galbe...

Calendar ortodox,12 octombrie: Sf. Mc. Prov, Tarah şi Andronic; Sf. Ier. Cosma, Episcopul Maiumei

astăzi, 08:05

Tarah era bătrân, roman cu neamul şi avea slujba de ostaş. Prov era din Tracia, iar Andronic era din Efes, scrie ziarullumina.ro. Pentru credinţa lor au fost cumplit chinuiţi, tăvăliţ...

Activități de informare și educare preventivă, realizate de ISU Botoșani în trei unități școlare din județ! (foto)

Friday, 11 October 2024

Peste 700 de elevi, cadre didactice și personal auxiliar au participat, astăzi, la mai multe activități de informare și educare preventivă desfășurate de pompieri la Școala Gimnazială nr. 4 ...