Urban Serv: Reconcesionarea locurilor de veci se face numai până la rude de gradul IV

Urban Serv: Reconcesionarea locurilor de veci se face numai până la rude de gradul IV
Societatea URBAN SERV SA Botoşani anunţă pe toţi cei interesaţi că pentru reconcesionarea locurilor de înhumare din cele două cimitire, Pacea şi Eternitatea, solicitanţii trebuie să depună o cerere la Secretariatul societăţii cu sediul în str.1 Decembrie, nr.19.

Reconcesionarea, conform Regulamentului de Organizare şi Funcţionare Cimitire, se face numai până la rude de gradul IV.

În acest sens, solicitantul va anexa la cererea depusă următoarele documente: - copie carte de identitate solicitant; - copii certificat de naştere şi/sau căsătorie (atestare grad de rudenie); - copii certificat de moştenitor; - declaraţie notarială (unic moştenitor, renunţare moştenire, etc.); - copii chitanţă sau act de concesionare; - dovada calităţii de rudă până la gradul IV cu fostul titular al concesiunii.

Cererile de reconcesionare a locurilor de înhumare vor fi analizate şi soluţionate de către Comisia din cadrul societăţii, în şedinţele săptămânale.

Cererile care solicită clarificări vor fi transmise formaţiei administrare cimitire pentru completări. Rezultatele analizei vor fi afişate la sediul administrativ al societăţii, la sediul administrare cimitire şi pe site-ul societăţii, la fiecare sfârşit de săptămână.

Pentru informaţii suplimentare vizitaţi site-ul www.urbanserv.ro şi contactaţi telefonic prin dispecerat/secretariat la numerele de telefon 0231517007, 0747081027/ 0231517912, 0231517913, fax: 0231531662 şi e-mail: urbanservdg@gmail.com , smi.urbanserv@gmail.com.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
32

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
308

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
244

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...