Urban Serv "face curăţenie" în ajutoarele financiare ale angajaţilor!

Urban Serv "face curăţenie" în ajutoarele financiare ale angajaţilor!
Se strânge cureaua la Urban Serv! Dacă până acum angajaţii primeau, pe lângă drepturile salariale prevăzute de lege, şi ajutoare financiare pentru diverse ocazii, cum ar fi naşterea unui copil, intervenţii chirurgicale sau decesul unui membru al familiei, acestea ar putea fi diminuate în acest an sau chiar eliminate.

În perioada următoare, la nivelul societăţii va avea loc renegocierea contractului colectiv de muncă, cel care este în prezent în vigoare prevăzând mai multe ajutoare financiare conexe, cum ar fi şi bonurile de masă, care de asemenea ar putea fi diminuate.

"Vom avea şi o discuţie cu reprezentanţii sindicali cu privire la o parte din drepturile din contractul colectiv de muncă care în noul an 2014 va suferi diminuări, sunt drepturi accesorii la salarii, mă refer la partea de bonuri de masă sau alte situaţii care sunt condiţionate de situaţia financiară a societăţii. Cât societatea a fost pe profit, aceste drepturi s-au dat, dar având în vedere că anul acesta au apărut şi acele plăţi suplimentare, câştigate de salariaţi în instanţă, o parte din clauze vor fi renegociate. Societatea acordă acele drepturi normal prevăzute de lege, salarii, concedii, sănătate, iar drepturile conexe care au fost prinse în anii anteriori, cred că încet, încet se vor restrânge", a spus Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Acesta a precizat că, din punctul său de vedere, nu i se pare normal ca un angajat să primească bani dacă s-a produs un eveniment cu o rudă sau un afin al acestuia, dar ca manager spune că nu poate să se opună acordării unor astfel de ajutoare, atâta timp cât ele sunt prevăzute în contractul colectiv de muncă.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
5

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
336

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
368

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...