URANIA vă prezintă horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie

URANIA vă prezintă horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie
Săptămâna cuprinsă între 25 septembrie şi 1 octombrie este una obişnuită din punctul de vedere al traseului planetar. Nu se petrec evenimente deosebite.

BERBEC

Pentru cei născuţi în zodia Berbecului, săptămâna viitoare are un singur reper mare, interesant. Este vorba de ziua de 1 octombrie când vor primi influenţe stringente de la Lună în domiciliu şi de la Soare împreună cu Saturn dinspre Balanţă. Ar mai fi de luat în calcul şi faptul că Pluton şi nodul nord al Lunii în capricorn încheie acest careu magic, acest pătrat al suferinţei, uneori chiar al neputinţei.

Să ne îndreptăm totuşi la ceea ce se întâmplă în ziua de 1 octombrie, între Soare şi Saturn, în opoziţie cu soarele celor născuţi în berbec. Probleme parteneriale, contractuale, probleme care ţin de o anume conjunctură oficială. Se întâlnesc cu cu oameni puternici, oameni importanţi, cu oameni mai în vârstă.
Oricum e un raport de influenţare puternică a voinţei Berbecilor. Unii, cei tineri, se pot simţi de-a dreptul striviţi, controlaţi. Alţii se pot simţi doar manipulaţi sau se pot simţi influenţaţi într-un chip în care ei nu pot să intervină, fie aceea au dreptate şi cei născuţi în Berbec recunosc că au greşti sau nu au încotro, fie nu au suficiente elemente de natură personală - tărie de caracter, experienţă, voinţă sau combativitate pentru a se lansa într-o dispută cu aceia.

TAUR

Pentru cei născuţi în zodia Taurului continuă probleme parteneriale şi toate ipostazele care nu sunt chiar atât de proaste. Poate că au trăit în ultimul timp momente mai enervante, acum este posibil ca ceva să se schimbe în viaţa lor, cel puţin în preajma datei de 1 octombrie acest lucru este posibil măcar din punct de vedere astral sau conturează şi permite desfăşurarea unor întrevederi, acţiuni sau dialoguri care să se sfârşească într-un chip favorabil pentru aceşti nativi. În preajma datei de 1 octombrie lucrurile sunt coapte pentru înţelegere, o destăinuire, o relaţie care se încheagă şi sufleteşte bine şi frumos, pentru apropiere, nu doar socială şi profesională, ci şi la nivelul amiciţiei, al simpatiei, al încrederii, al corespondenţei spirituale. Sigur că oarece interes rămâne la mijloc în toate contactele umane pe care aceşti nativi le menţin sau le cultivă.

Cu siguranţă că vor avea şi întâlniri de lucru sau de afaceri, probleme care ţin de un viitor, dar nu un viitor pe termen lung, este vorba de chestiuni oarecum stringente care presează şi bat la uşă. În zilele următoare şi în săptămânile următoare aceşti nativi vor fi chemaţi să se implice într-o serie de activităţi, să facă parte dintr-un colectiv, să se integreze unui grup iar acesta să înceapă să lucreze cu motoarele din plin.

Până la un punct toate acestea le vor face plăcere, va fi vorba şi de o oarecare flatare a orgoliului lor şi vanitatea va fi satisfăcută în ideea în care se spune iată, s-a recunoscut valoarea mea, cineva s-a găsit să mă preţuiască sau un colectiv, un grup întreg, acordă încrederea necesară unui personaj născut în zodia Taurului.

GEMENI

Pentru cei născuţi în semnul Gemenilor săptămâna viitoare aduce o serie de evenimente într-un plan sentimental, emoţional, artistic sau al trăirilor intime de orice fel de natură. Senzaţii gustative plăcute, impresii artistice agreabile, trăiri frisonante sau tot felul de corespondenţe spirituale. Este momentul trăirilor împărtăşite, al unor bucurii care pot să lea aducă unora un profit personal - se liniştesc, se calmează, se împacă ori se distanţează de foarte multe probleme ale contingentului trăind într-o sferă fie a ideilor, fie a emoţiilor, fie a senzualităţii.

Contextul astral predispune spre maturizarea sentimentelor, spre o anume raţionalitate a trăirilor, ori spre o anume logică a deciziilor. Saturn vine şi aduce cu greutatea lui specifică un element important care le permite aproape tuturor să disocieze mult mai bine, mai profund şi mai subtil tot ceea ce ţine de universul lor interior.

Nu mai trăiesc în haos, în confuzie, în eroare, sau în dubiu. Sunt foarte multe elemente astrale care îi ajută pe aceşti nativi să se înţeleagă mai bine pe ei, să vadă realitatea înconjurătoare mai adecvat, să perceapă mesajele care vin de la parteneri în chipul cel mai direct, nemijlocit şi reformat. Toate acestea sunt elemente bune. De asemeni, există pentru unele femei, născute în zodia gemenilor, posibilitatea de a concepe un copil în ciuda unei vârste nu tocmai adecvate sau fireşti pentru purtarea unei sarcini. Cu alte cuvinte, la vârste uşor riscante unele se angajează să poarte o sarcină asumându-şi nu numai greul acesteia acum dar şi o anume conduită restrictivă care să le permită să aducă pe lume un făt sănătos. Tot ceea ce ţine de relaţia părinţi-copii este, cel puţin în preajma datei de 1 octombrie, bine aspectată sau aduce nişte elemente cu valoare de avertisment.

RAC

Pentru nativii din zodia Racului, evident, ziua de 1 octombrie trebuie să fie una importantă. Luna se află în domiciliu şi îi ajută să înţeleagă foarte multe lucruri, să înţeleagă partea nevăzută, neştiută, nerostită a unor adevăruri şi realităţi, să aibă intuiţii, telepaţii, presimţit, clarviziuni, vise premonitorii, dialoguri care să atragă după sine revelaţia, lecturi esenţiale, vizite fundamentale, trăiri primordiale sau tot felul de ipostaze care pleacă de la meditaţie, judecată, gândire, raţiune şi ajung dincolo, pe tărâmul normalului sau firescului, între tărâmul paranormalului, să-i spunem. De aceea, noaptea de 30 septembrie -1 octombrie poate să fie una importantă prin cantitatea uriaşă de influxuri pe care o atrag aceste planete şi pe care, la rândul lor, le transferă asupra acestor nativi într-o formă esenţializată, concentrată, ridicată la rangul de simbol.

Poate că nimic din ceea ce se petrece în răstimpul 30 septembrie, 1 octombrie şi 2 octombrie nu este de marginalizat sau de ignorat, cred că undeva, aproape totul are o semnificaţie, una tăinuită. Poate că nu toate fiinţele trăiesc într-un plan ezoteric, subtil, să vadă simboluri, semnificaţii sau mesaje, de sus, din astral, de la divinităţi, prin intermediul evenimentelor sau obiectelor.

Se înţelege că fiecare îşi trăieşte viaţa cum consideră dar dacă ar fi un pic mai atenţi nu ar fi totuşi chiar atât de rău, şi nu ar fi un sacrificiu chiar atât de mare. Ar trebui să fie atenţi la ceea ce li se întâmplă, la ceea ce reprezintă pentru ei un element inedit, probabil că acolo sunt lucrurile cele mai puternice, cele mai vizibile dintr-o anume perspectivă care ţine de inedit, surpriză, şi neobişnuit.

Poate că măcar pentru acesta vor avea timp, răgaz şi disponibilitate interioară să stea să mediteze, să le noteze, să le descrie într-un jurnal personal. E suficient să transcrie într-o agentă ceea ce au simţit, au trăit, au gândit, mai ales că aceste lucruri cu cât sunt mai stranii şi cu cât sunt mai neobişnuite în câmpul de gânduri şi sentimente ori de trăiri, să fie cu atât mai important pentru ei într-un viitor nu tocmai îndepărtat.

LEU

Perioada cuprinsă între 25 septembrie şi 1 octombrie este pentru nativii din Leu aducătoare de elemente importante care ţin de schimb de idei, învăţare, redare, transfer de informaţii, cooperare sau colaborare.

Sunt accentuare toate aspectele care presupun integrarea nativilor într-o colectivitate sau într-un parteneriat. Lucrurile nu se desfăşoară uşor, lor nu le convine chiar tot ceea ce li se întâmplă ori situaţiile cu care se confruntă sau ceea ce li se propune. Au în permanenţă de ridicat obiecţii, de formulat tot felul de rezerve sau de opinii care pot să enerveze pe cei din jur.

Este un moment în care aceşti nativi ar trebui să fie atenţi, să-şi consolideze imaginea, statutul la locul de muncă, să-şi apere rangul şi demnitatea, să confirme valoarea şi evident încrederea care le-a fost acordată, să rezolve destul de repede şi mai ales bine o serie de sarcini de serviciu.

Ziua de 1 octombrie vine pentru aceşti nativi cu o anume stricare, o anume alterare a stării de sănătate şi chiar a echilibrului psihic. Sunt trişti, enervaţi, tăcuţi, rezervaţi, mânioşi, depinde de situaţie sau revoltaţi faţă de o serie de elemente care vin mai ales de la locul de muncă, apoi, secundar, chiar de la organismul care le dă semnale negative. În final pot să aibă tot felul de observaţii care ţin de felul în care acţionează cei din preajmă. Toţi cei care intră în conul de atenţie al unui nativ din zodia Leului îl deranjează pe acesta.


FECIOARĂ


Dacă evenimentele s-ar desfăşura conform planului astral, cei din zodia Fecioarei ar trebui să aibă parte în ziua de 1 octombrie de o serie de evenimente care să dea curs unei schimbări esenţiale în plan bănesc. Din punct de vedere financiar, astrele aduc pe de o parte o constrângere uriaşă, dar aduc şi o anume şansă, un beneficiu, o reorientare sau o posibilitate de organizare a vieţii în aşa fel încât, de aici încolo lucrurile să meargă cât mai bine.

Discuţiile, negocierile, tranzacţiile cu privire la o salarizare, un venit, un câştig, o implicare într-o activitate lucrativă sau acceptarea lor într-un colectiv de muncă se desfăşoară cu destul de multe probleme. Li se pun foarte multe condiţii, se ridică tot felul de interdicţii, ba chiar sunt puşi nu o dată în situaţia de a trece nişte probe, nişte cercuri de foc pe care nu le anticipau, şi pentru care nu erau foarte pregătiţi.

De aici o ipostază mai specială, de trac, de emoţie, ba poate chiar de spaimă, în ideea în care şi această ultimă ipostază pe care ei şi-o doresc realizabilă şi finalizată într-un chip fericit să fie pusă sub semnul întrebării. Sunt luaţi pe sus de evenimente, sunt intimidaţi de către şefi, de către noile figuri cu care intră în contact poate că şi aceia fac un pic pe interesanţii şi exagerează ca să dea o greutate specială unui dialog care s-ar putea desfăşura şi în termeni mai agreabili, mai politicoşi şi într-o atmosferă mai destinsă. Dar, totul se transformă într-o verificare încruntată şi într-un examen drastic ca şi cum ar fi sfârşitul lumii.

BALANŢĂ

Pentru cei născuţi în zodia Balanţei, săptămâna viitoare este deosebită prin evenimentul care are loc în ziua de 1 octombrie. Aşa cum spuneam şi în cadrul prezentării generale, combinaţia dintre Soare şi Saturn este destul de rară.

Ea nu se poate întâmpla în 29 de ani decât de două ori. Iată, prima dată se petrece în acest an, în acest moment, în ziua de 1 octombrie şi le aduce acestor nativi importante elemente personale. Unele provin din lăuntrul, din conştiinţa lor, din trăirile lor sau din reacţiile la provocări şi stimuli exteriori.

Unii dintre cei care sunt născuţi în Balanţă pot să se maturizeze repede, pe fondul unor evenimente esenţiale care să îi zguduie sau care să îi lămurească definitiv. Poate că respectivul eveniment nu este esenţial din punctul de vedere al unei drame personale sau nu are vocaţia covârşitoare a unei schimbări de destin dar are valoarea unei semnificaţii ca un acord final, ca o tuşă finală, ca o concluzie definitivă ca şi cum ar fi fost elementul necesar care uneşte mai multe piese într-un loc şi le permite acestora să funcţioneze organic, dezvăluind în felul acesta mecanismul care a stat la baza declanşării unor evenimente sau permiţând acestui nativ să înţeleagă natura umană a unei persoane care în viaţa lui intervenind la un moment dat esenţial i-a şi schimbat-o, poate nu întotdeauna într-un chip fericit.
 

SCORPION

Pentru cei născuţi în zodia Scorpionului, zilele de 1 şi 2 octombrie sunt importante din toate punctele de vedere. Sentimental, afectiv, sexual, paternal sau ideologic, religios, ş.a.m.d. Sunt multe planete în semnele de apă, relaţiile sunt armonice, sunt excelente, influxurile sunt reciproce, sunt asimilate şi amplificate. Astfel, Luna primeşte relaţii bune de la Venus şi Marte, Venus şi Marte se transfigurează sub impulsul Lunii în domiciliu, în zodia Racului şi cu toatele aceste planete reacţionează într-un fel frumos şi subtil cu planetele din zodia Peştilor.

O armonie mai mare şi mai specială nici nu se poate. Este un moment de graţie, un moment al evenimentelor interesante, bune. Pentru unele persoane născute în acest semn zodiacal se pune problema unor relaţii secrete, de taină, a unor înţelegeri care nu sunt cunoscute sau care nu sunt vizibile, ori care sunt foarte, foarte bine pecetluite de dorinţa de a rămâne tăinuite, neştiute, nevăzute, nerostite şi nespuse.
 

SĂGETĂTOR

Pentru cei născuţi în semnul Săgetătorului, săptămâna viitoare aduce un moment deosebit. Este vorba de o anume deschidere, de o posibilitate, de o oportunitate de a se afla în preajma unor persoane importante, cu maximă greutate socială, cu rang, cu nume, cu putere de decizie, oameni celebri care pot să intervină într-un fel salutar, spectaculos, în viaţa acestor persoane. Unii îi pot cunoaşte abia acum pe Săgetători şi să îşi dea seama de valoarea lor, alţii care i.au cunoscut pe Săgetători în diferite ipostaze pot acum să-i ajute sau să facă ceva concret pentru aceştia.

Întâlnirile sunt de ordinul evidenţei, al adevărului pur, sunt întâlniri esenţiale, în care toată lumea este sinceră şi acţionează pe baza unor principii care ţin de un fundament interior foarte bine consolidat. Nu-i momentul filtrului, al jocului, al micilor şmecherii şi diplomaţii şi al oportunităţilor de o clipă. Este vorba de o anume conduită excelentă, de o anume demnitate, de un fel categoric şi explicit, de a se prezenta pe sine, sau de a susţine idei, idealuri, cuvinte, sau interese.


CAPRICORN

Pentru cei născuţi în zodia Capricornului, importantă este ziua de 1 octombrie şi evident ulterior 2 octombrie, zi care face parte însă din viitoarea noastră analiză astrală. Deocamdată trebuie să ne oprim asupra momentului 1 octombrie pentru că luna va străbate în această zi jumătate din segmentul zodiacal al racului, acoperind prin influenţele sale tot ceea ce ţine de casă a 7-a a parteneriatului, soţ-soţie, procese, hârtii, contracte, negocieri sau tot felul de înţelegeri care vin să dea o greutate specifică acestei săptămâni şi acestei toamne.

Este un moment important pentru aceşti nativi şi prin combinaţia pe care Soarele o realizează cu Saturn tot în ziua de 1 octombrie, de data aceasta pe casa a zecea care ţine de funcţie, rang şi putere. Se pun probleme esenţiale, se pun probleme fundamentale. Nu toate sunt simplu de rezolvat, nu toate sunt uşor de acceptat şi unele dintre ele sunt aproape de excepţie.

VĂRSĂTOR

Pentru cei născuţi în zodia Vărsătorului, săptămâna viitoare este de-a dreptul simpatică, plăcută, agreabilă, senină, destinsă, aducătoare de satisfacţii, de împliniri, de detaşare, de bucurii spirituale, de întâlniri inteligente, de discuţii profitabile, de ataşarea de grupuri care au o valoare în sine prin fondul uman sau prin potenţialul social.

Au parte de spectacole, bucurii artistice, intelectuale sau care ţin de spiritualitate, întâlniri pe un fon religios, sau întâlniri care vorbesc despre o vocaţie morală pe care o găsesc sau pe care o trăiesc din plin. Pot să aibă parte şi de succes dar şi de invidie, de un strop de gelozie, ce să-i faci când eşti mare, bun, deştept şi totul e de partea ta, mai vin şi cei care nu se bucură sau care ar vrea să nu asiste la un spectacol al succesului.

PEŞTI

Pentru cei născuţi în zodia Peştilor, ca şi pentru celelalte zodii surori, adică Scorpion şi Rac, săptămâna este bună, agreabilă, interesantă, subtilă, profitabilă şi merge aşa crescendo până când atinge apogeul în ziua de 1 octombrie când luna în rac încheie glorios un multiplu trigon regal. Lucrurile ţin de suflet, de spirit, de creativitate, de emotivitate.

În general Peştii devin subtili şi vibratili, emotivi şi sensibili, ba chiar şi miloşi ori generoşi, ipostaze pe care le vor specula o serie de persoane fără scrupule. Este bine să ţină cont de acest moment astral pentru că devin vulnerabili, devin slabi în faţa lacrimilor altora, a rugăminţilor sau a suferinţei celor apropiaţi. În felul acesta îşi dau haina de pe ei, împrumută bani sau îşi asumă problemele acelora ca şi cum ar fi ale propriului lor destin.

Ostură de altfel arhicunoscută, sacrificiul de sine şi, îndrăznesc să spun de multe ori, sacrificiul inutil de sine, este o trăsătură a acestei zodii iar acum din păcate acest context astral, în măsura care accentuează lucrurile bune pune un accent nefericit spre această tendinţă de a se implica în viaţa altora, de a-şi asuma viaţa altora şi de a trăi până la urmă viaţa altora uitând să îşi trăiască viaţa lor.
 

Articol complet pe www.evz.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
15

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
31

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
386

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...