URANIA vă prezinta horoscopul săptămânii 16-22 octombrie

URANIA vă prezinta horoscopul săptămânii 16-22 octombrie
Berbec

Pentru cei născuţi în zodia Berbecului continuă o serie de predispoziţii astrale de săptămâna trecută. O serie de angajamente şi probleme legate de un parteneriat, o asociere, o colaborare sua o relaţie matrimonială. Cu destul de multe nemulţumiri, enervări, blocaje şi neputinţe, cu restricţii şi interdicţii, cu un efort uriaş de a depăşi o serie de bariere neputincioase. Toată lumea are impresia că cineva nu face decât să presare oprelişti si sancţiuni astfel încât viaţa unui berbec să fie tot mai complicată sau mai înceată în evoluţia ei.

"Noroc chior"
Cei mai mulţi dintre nativii din Berbec îşi vor lua revanşa, mai ales din punct de vedere material. Sunt abili în discuţii, reuşesc să tragă de partea lor tot ceea ce este mai interesant şi mai bun într-o tranzacţie, într-o cumpărare, într-o negociere sau într-un transfer de bunuri, indiferent despre ce ar fi vorba. Pentru cei care se află în situaţia de a negocia o masă succesorală, atunci contextul atsral este dintre cele mai favorabile, am spune ţine de noroc, dacă vreţi să-i spunem "noroc chior" puteţi să-i spuneţi, nu este deloc greşit din punct de vedere astrologic să definiţi aşa acest context astral care vă poate pune în situaţia de a intui imediat, dintr-o listă de bunuri, cele mai avantajoase, de a alege obiectele cele mai interesante, cele mai valoroase, cele mai vandabile, sau cele care pot să reprezinte o investiţie sigură, certă acum şi în viitor.
Tot ceea ce veţi gândi, veţi decide, toate obţiunile pe care le veţi lua conţin un interes, un strop de interes care are o finalitate materială. Chiar dacă la un moment dat, aşa este situaţia, va trebui să acţionaţi oarecum dezinteresat, obiectiv sau generos sau filantropic undeva un câştig tot va veni, undeva reversul transformabil în bani şi avantaje personale tot se va produce. Luna le tranzitează semnul natal şi prin Berbec le dă foarte multă voinţă, tenacitate, dorinţă de emancipare, fire categorică, spirit radical şi instrasigenţă. Uneori, toate aceste situaţii pot să fie percepute ca un fel de agresiune, de violenţă sau de despotism.


Taur

Pentru cei născuţi în zodia taurului, săptămâna viitoare este mai interesantă în două ipostaze. Zilele de 16, 17 şi 18 octombrie aduc tensiuni, nemulţumiri, probleme sociale, răspundere sau simţ crescut al răspunderii publice şi sociale, o acurateţe deosebită care este bine să fie abordată într-un plan profesional sau în planul rostirii, mărturisirii sau exprimării publice. Lucrurile nu sunt deloc simple şi parteneriatul începe să se complice. Pe deoparte viaţa conjugală poate să cunoască tot felul de momente crispate sau alternative, când mai bine când mai rău, alteori, dacă este vorba de asocieri într-o structură comercială, lucrurile ţin de principiul contrazicerii şi neconcordanţei.

Obiecţii la tot ceea ce fac
În permanenţă cineva se opune sau ridică obiecţii, unele importante, la stilul de muncă, la direcţia spre care se îndreaptă o activitate, o afacere, un contract sau la felul în care se câştigă bani ori se cheltuie banii.
Începând cu ziua de 21 octombrie Mercur accentuează latura certăreaţă, latura comunicării verbale, latura schimbului de idei în care, cei născuţiu în zodia taurului, încep să se simtă ca la ei acasă pentru că această combinaţie astrală le aduce foarte multă stabilitate, ca sa nu spun încăpăţânare şi îndârjire. Nu mai pot, nu mai doresc şi nici nu sunt în stare să vadă bucăţica de dreptate, micul procent de adevăr sau de justificare al unui demers ce vine din partea opusă.
Neagă tot, refuză tot şi în acest fenomen de respingere ei nu reuşesc decât să facă figura unor oameni care, fie nu sunt adaptabili, fie nu sunt suficient de informaţi şi atunci nu percep la nivelul nuanţei o serie de lucruri. Alteori par mult prea copleşiţi de problemele personale încât nu mai reuşesc să se distanţeze şi să capete o anume obiectivitate. Lasă că umorul este în criză pe acest context astral.
Cu astfel de parteneri astrali sunt de aşteptat pentru nativii din taur, dispute, certuri, schimburi de idei, rigiditate sau cultivarea, animarea şi creşterea animozităţii între aceste persoane şi unul, două sau trei figuri care gravitează în jurul unui nativ. Poate că nu toţi sunt duşmani, poate că nu toţi doresc răul. Unii însă, care într-adevăr se află pe principii diametral opuse pot să dea apă la moară acestor nativi şi dacă adăugăm şi contextul astral atunci se poate vorbi de o stare de spirit belicoasă, de un chef de ceartă, de o dorinţă de a răspunde într-un anume fel unor somaţii care nu sunt neapărat urgente şi reale. Sunt şi multe fantezii, sunt şi multe mofturi sau chefuri pe care unii din preajma unui nativ în taur le lansează.

Deveniţi vulnerabili
Dacă vor răspunde acestor provocări cu fiecare gest, cu fiecare cuvânt, cu fiecare minut, taurii vor deveni tot mai vulnerabili, tot mai singuri şi tot mai răniţi. Este optiunea lor de altfel ceea ce se petrece pe 21 şi 22 octombrie ţine de o oarecare taină dar ţine şi de un complot. Poate că nu sunt chiar atât de nevinovate multe dintre detaliile provocatoare care vin spre ei. Apoi rămâne să trăiască de pe 23 octombrie momentul de lună plină cu lună în berbec care poate să aducă un accent deosebit sau unul foarte important legat de locul de muncă, serviciu, atribuţii, ierarhie, ordine şi o anume predispoziţie către limpezirea lucrurilor în bine sau în rău.
De pe 24 octombrie când Soarele va intra în scorpion şi luna se va afla în taur se va pune o cu totul şi cu totul altă problemă, o să vedeţi, sănătoşi să fim să ajungem săptămâna viitoare. Până atunci eu vreau să spun că aşa cum este definită harta astrală pentru cei născuţi în zodia taurului alte aspecte principale. Considerând casa întâi a taurului şi celelalte case ale cerului locuite după cum v-am descris nu se pune înafară de tranzitul prin vărsător şi berbec evident că luna mai străbate şi un sector al peştilor, 19, 20 şi puţin din 22 octombrie şi le dă acestora posibilitatea să primească sfaturi, să se bucure de pe urma prieteniei cuiva sau mai multor persoane ori de ajutorul absolut dezinteresat al unor indivizi care pot să apară în sfera de influenţă a unui nativ din taur pe nepregătite, un fel de element surpriză.


Gemeni

Pentru cei născuţi în semnul gemenilor încep să se adune semnificaţiile majore pe casa a şasea, a muncii. Probleme deosebite, atacuri, insulte, injurii sau nemulţumiri, reproşuri, acuzaţii, puneri în vină, cercetări, anchete, sau tot felul de situaţii care nu mai sunt la nivelul simplei rivalităţi dintre colegi sau a animozităţii pe care a cultivat-o din plin un şef sau un subaltern într-o relaţie cu un geamăn. Lucrurile ţin acum de o cu totul altă predispoziţie astrală.
Cei născuţi în semnul gemenilor sunt şi nu sunt apăraţi, pe de o parte există multă provocare, au un strop de şansă şi începând cu 21 octombrie se pune problema unor discuţii care nu sunt deloc principiale. Vor trebui să dea socoteală, să se vorbească, să se explice, să facă o serie de gesturi menite să limpezească lucrurile şi să cureţe locul. Nu se va limpezi şi nu se va curăţa prea uşor, vor fi câteva săptămâni grele şi ţinând cont că de pe 23 octombrie va interveni şi Soarele în această casă trebuie să ia în calcul o lună de zile groso modo, cam aproximativ 28-30 de zile, începând cu data de 23 octombrie ca să înţeleagă faptul că această casa a şasea începe să devină dirijor de karmă sau un loc foarte important pentru ei de-acum încolo.

Probleme de sănătate
Într-un alt plan, într-un alt registru al comentariului nostru astrologic putem să decelăm şi o serie de elemente care ţin de sănătate. Nici ele nu sunt grozave, nici ele nu sunt îmbucurătoare. Veşti amestecate, veşti care vorbesc despre necesitatea unei operaţii, unei intervenţii chirurgicale sau o simptomatologie care îi obligă, atât pe doctori, cât şi pe pacient, să fie de acord să cadă la pace că se impune schimbarea tratamentului, schimbarea conduitei medicale şi schimbarea întregii atitudini faţă de boală. Mulţi dintre cei născuţi în semnul Gemenilor nu vor dori să treacă acum la fapte, ba mai mult vor încerca să amâne o intervenţie chirurgicală. Lucrurile sunt mai complicate pentru că, într-o opţiune de acest fel, ar trebui luat în calcul şi horoscopul personal cu întreaga concentrare de aspecte care pleacă de al ascendent până la casele sănătăţii particularizate, dar chiar şi aşa, este vorba de foarte multe discuţii.
Sunt nemulţumiţi şi speriaţi, şi în alarma lor sau chiar în spaima de operaţie, de cuţit-cum se zice în popor- vor încerca să găsească tot felul de alternative sau de opinii care să le ofere altă soluţie, altă şansă. Deocamdată nu este vorba de o alinare şi de o speranţă deşartă, ci chiar de argumente ştiinţifice sau pertinente care să-i conducă spre un Da sau Nu în faţa opţiunii fundamentale care este o operaţie. Multe dintre elementele care intră în joc agravează, complică sau descurajează, ori descumpănesc, fie pe medic, fie pe pacient, cum ar fi o complicaţie brusc ivită la nivel endocrin, o complicaţie legată de infecţie care apare în plus pe fonduri mai vechi sau o serie de tulburări renale care dau peste cap întregul tablou clinic, făcând aproape imposibilă o intervenţie chirurgicală deja programată şi acceptată, amănând o sinedie si agravând în felul acesta întreaga activitate a organismului.
Medicul va spune însă să tratăm acum ceea ce a venit ca element surpirză, de ultimă oră, ca să putem să lucrăm pe curat şi într-o condiţie de siguranţă sau de cvasi siguranţă. De aceea, multe dintre aceste demersuri medicale vor fi modificate sau vor fi schimbate şi se va opta, în primul rând, pentru ţinerea în frâu a unei infecţii, pentru eradicarea ei, pentru ţinutul sub control a unei dereglări care priveşte mecanismul renal, în primul rând.
O atenţie specială trebuie să o aibă femeile în această perioadă, indiferent de vârstă, pentru că aparatul genital este vizat din plin. Ar trebui să se ţină cont şi de o serie de corespondenţe speciale care se creează între cele două zodii de apă, Peşti si Scorpion, locuite de numai puţin de şase poziţii astrale care realizează relaţii armonice, unele directe printr-o combinaţie la grad perfect, altele secundare sau indirecte doar prin armonia vibraţională care se stabileşte între zodii.

Asumarea unor riscuri inutile
Totuşi, se poate vorbi de probleme de carieră, de necazuri sau de griji, de spaimă, de oarecare întârzirere, dar lucrul cel mai important care mi se pare mie că se conturează acum pentru nativii de Gemeni este asumarea unor riscuri, uneori inutile, asumarea unor pericole de dragul salarizării, sau intrarea cu capul înainte în probleme complicate şi riscante de dragul afirmării, al aventurismului, sau de dragul carierei.
Îşi fac unii calculul că dacă vor ieşi cu fruntea sus, după ce au descâlcit tot felul de iţe încurcate de alţii vor fi consideraţi nişte persoane indispensabile în locul respectiv de activitate, vor fi avansaţi sau se vor stabiliza într-o ipostază de autoritate, rang, demnitate, putere necontestabilă. Calculul nu este fundamentabil greşit, un temei există, dar ar trebui să cerceteze mult mai bine cât de mare este riscul aşa numita parte nevăzută a aisbergului. Estimează doar ceea ce văd sau ceea ce percep la suprafaţă, dar la un moment dat, peste nişte luni, s-ar putea să-şi dea seama că lucrurile merg prea departe şi s-ar putea să fie puşi în situaţia să-şi dea demisia, să se derobeze de o serie de răspunderi, să retracteze afirmaţiile uşor infatuate sau uşor teribiliste.
De aceea, momentul nu e fundamental rău, dar grăuntele de pericol care şade în acest moment astral şi care se poate dezvolta reprezintă un avertisment suficient de serios atât pentru astrolog, cât şi pentru cel născut în zodia Gemenilor.


Rac

Cei născuţi în zodia Racului continuă să beneficieze de pe urma numeroaselor influxuri care vin dinspre cele două semne de apă, Peşti şi Scorpion. Ba mai mult, intră şi planeta Mercur în Scorpion în ziua de 21 octombrie, şi se adaugă acestui cortegiu de influxuri armonioase. Multe discuţii cu iubitul sau iubita, sau discuţii premergătoare stabilizării unei relaţii care deocamdată sunt incerte, sunt la nivelul cochetăriei, al comodităţii, al confortului, al indiferenţei sau al unei prietenii uşor străbătută de o emoţie.

Dispute în familie
Nu la fel vor sta tot după 21 octombrie relaţiile dintre părinţi şi copii, în situaţia în care părinţi vor fi cei născuţi în zodia Racului. Atunci este vorba de o serie de îngrijorări majore, de nemulţumiri importante şi temeinic justificate. Este vorba de o serie de decizii pe care maturii trebuie să le ia în contul copiilor sau ţinând cont de un inventar general al situaţiei pe care o fac cu privire la viaţa lor şi viaţa copiilor.
Încep să cântărească cu foarte multă obiectivitate distanţa, aş spune cu o răceală aproape de cercetători ştiinţific cu privire la tot ceea ce are nevoie un copil sau ceea ce nu mai are nevoie un copil. Astfel, un părinte poate să decidă că, prin conduită sau printr-o serie de gesturi permisive se poate pune punct unei copilării prelungite, naivităţii, răsfăţului, indulgenţei şi concesiilor vinovate. Nu neapărat că l-ar da jos din cui pe Sfântul Nicolae, dar foarte mulţi dintre părinţi îşi propun lor înşişi, dar le comunică şi copiilor, decizia de a schimba întreaga relaţie si conduită de familie.

Raporturi de autoritate
Se stabilesc raporturi clare de autoritate, de subordonare, de ascultare, se stabilesc o serie de reguli care trebuie să fie respectate în casă, interdicţii si mai ales de pretenţii. Părinţii ridică pretenţii sau pun nişte criterii la un nivel destul de sus, această exigentă cu privire la scolaritate, la conduită, sau al modul în care acestia înţeleg să-şi petreacă timpul liber, să cheltuiască banii, să se întâlnească cu prietenii sau să îşi desfăşoare o serie de activităţi extraprofesionale. (...) dacă sunt răzgâiaţi, atunci recurg la elementele de şantaj care nu sunt agreabile şi deloc uşor de suportat de către familie.
Copiii devin retractari şi îi obligă în felul acesta pe părinţi să constate încă o dată că întreaga lor pedagogie au dat greş sau că au gândit foarte bine o schimbare a acestei atitudini pentru că, iată, conduita nu i-a condus spre succes. În felul acesta, nu au făcut decât să crească nişte copii care au profitat de slăbiciunea părinţilor, de absenţa părinţilor din viaţa de familie sau de indiferenţa acelora faţă de micile lor probleme.
În felul acesta, copiii au crescut oarecum pe cont propriu, sau au crescut în umbra indiferentă şi lipsită de tact pedagogic a mătuşilor, bunicilor, vecinilor sau bonelor. Iată că acum este momentul să facă un bilanţ şi să înteleagă, pe de o parte întreaga responsabilitate care le incubă, pe de altă parte să constate că situaţia se îndreaptă undeva spre o anume dimensiune gravă.
Precaritatea relaţiilor de familie este importantă acum si ea este percepută de către cei născuţi în zodia Racului ca un pericol in sine, ca o nevoie imperioasă de a se schimba, atât ei ca părinţi cât şi copii, de a ridica întreaga relaţie la alt nivel, de a conduce destinele familiei pe alt drum, de a-i responsabiliza pe copii şi de a le da acestora un cadru şi un reper foarte clar de evoluţie, dintre care morala şi conştiinţa chiar nu sunt cuvinte goale.

Probleme financiare
Din alt punct de vedere, ar trebui să mai spunem pentru cei născâuţi în zodia Racului că se pun probleme băneşti pe 16, 17 şi 18 octombrie, că se pun probleme de crez şi conştiinţă pe 20 şi 21 octombrie, iar în ziua de 22 octombrie.
Luna în casa a zecea, în Berbec, le dă o posibilitate de afirmare, de emancipare sau de a-şi impune punctul de vedere undeva, la locul de muncă, sau în văzul lumii. E vorba de notorietate, de afirmare şi nu o dată este vorba de o luptă cu un segment, cu un grup sau cu o colectivitate, ori cu o dungă a societăţii care delimitează foarte clar nişte competenţe şi nişte atribuţii.
E, aceşti nativi calcă această linie dublă, calcă această demarcaţie, mai întâi prin forţa şi tăria lor de caracter, apoi prin experienţă, prin voinţă sau prin conştiinţă, ori prin toate la un loc se dovedesc a fi nişte firi foarte greu de manipulat şi aproape imposibil de călcat în picioare.


Leu

Pentru cei născuţi în zodia leului săptămâna viitoare s-ar putea să fie una bună. Rezlovă foarte multe probleme gospodăreşti, locative, de familie în general. Importantă poate să fie locuinţa, cadrul în care trăiesc, felul în care muncesc sau locul în care îşi desfăşoară o serie de activităţi, altele decât cele cotidiene sau intime.
Se poate vorbi de o tendinţă sau de o dorinţă de amenajare, de curăţare, de ameliorare, cu mai mult sau mai puţin succes. Sunt şi multe motive de enervare, de nemulţumire, spiritul critic este la cote maxime. Să nu fii pe mâna unui leu instalator, electrician, tapiţer sau decorator, pentru că lucrurile capătă nuanţe de-a dreptul comice şi vă asigur că fugăritul va fi unul dintre cei care desfăşoară vreo activitate dintre cele amintite iar urmăritorul şi pedepsitorul şi ameninţătorul va fi cel născut în zodia leului.

Puşi pe ceartă
Intrarea planetei Mercur în casa a patra chiar accentuează această predispoziţie la ceartă, la harţă, la critică, la sarcasm, uneori la comentarii nu foarte agreabile şi plăcute sau la un exces de spirit critic, nu se mai opresc să observe şi să numere deficienţele, să sublinieze, să accentueze, să tragă la răspundere, să pedepsească, să sancţioneze şi uite aşa să îşi facă şi ei zile fripte. Dar pe de altă parte există şi un progres real într-un domeniu pe care l-au neglijat, l-au ignorat sau pur şi simplu din care au lipsit.
Peisajul din care au lipsit începe să fie acum foarte bine populat, ocupat, de către un leu care începe să îşi facă simţită prezenţa, vorbeşte, decide, acţionează, hotărăşte, provoacă schimbări şi crează tot felul de cadre mai mult sau mai puţin egale dar nişte cadre în care se discută o competenţă, o conduită sau un statut, oricare altul decât cel juridic. Zile de enervare sunt 19, 20 şi 21.
Apoi pe 22 octombrie s-ar putea să fie nemulţumiţi sau enervaţi ori exasperaţi de o chestiune care priveşte o instituţie publică, un reprezentat legal al unui domeniu care trebuie să intervină în viaţa lui şi acela nu intervine, amână, uită, încurcă, deleagă pe altcineva, ridică tot felul de pretenţii uneori absurde, un fel de chiţibuşuri şi de chichiţe, cere tot felul de acte suplimentare, de dovezi, de mărturii, exasperând-ul pe leu şi punându-l în situaţii dintre cele mai neplăcute.

Planuri de viitor
Pe de o parte recunoaşte că acela are în atribuţiile lui competenţa de a ridica această problematică. Pe de altă parte îşi face tot felul de calcule de viaţă pe cale personală şi evident cele două domenii nu se armonizează şi nu se pot îmbina cu nici un chip ba dimpotrivă o activitate o împiedică pe cealalată.
De aceea, începând cu seara zilei de 22 octombrie, se poate spune că pentru lei vor urma câteva zile de exasperare dar deja aceasta este dimensiunea săptămânii care va face obiectul analizei noastre de vinerea viitoare. Să reţinem că pentru nativii din zodia leului se uşurează casa a treia a drumurilor şi comunicării, este mai senină şi începând cu 22 octombrie ea va fi chiar de-a dreptul constructivă.


Fecioară

Pentru cei născuţi în zodia Fecioarei, lucrurile par să se îmbunătăţească într-un anume fel, dacă ne gândim la casa a treia, a comunicării. Pot să facă tot felul de drumuri ca să pună la punct o chestiune în neregulă sau să pună la punct pe cineva care gândeşte, vorbeşte sau acţionează anapoda, în detrimentul unui nativ din semnul zodiacal analizat. Se duce să-l pună la punct, să-i bage minţile în cap, să-l sperie, să-l intimideze sau să-l reglementeze pur şi simplu şi să-l întrebe, vorba lui Caragiale, ce pofteşti mon monsieur.

Atenţie la drum
Dacă monsieur are de gând să-i răspundă sau nu, este secundar, clar este (...). cei născuţi în zodia Fecioarei se vor enerva, drumul va fi plin de peripeţii, să nu se mire dacă nu vor lua una sau mai multe amenzi începând cu 21 octombrie şi nemulţumirile se vor ţine lanţ, neregulile, ghinioanele, neşansele, încurcăturile şi complicaţiile s-ar putea să creeze dimensiunea unei săptămâni care are mai mult în ea ceva teatral, ireal, dacă nu cumva chiar paranormal. Poate că ar trebui să-şi cenzureze şi să-şi tempereze aceste elanuri justiţiare şi aceste dorinţe care arată mai mult a frustrare. Este bine să îşi tempereze pe de altă parte si limbajul, atitudinea pentru că bunacuviinţă rămâne elementară, indiferent cât de mare ar fi conflictul. Partea proastă este că lucrurile se vor agrava o dată cu intrarea Soarelui în zodia Scorpionului, eveniment care se va petrece în după-amiaza zilei de 23 octombrie, dar până atunci trebuie să ne uităm în continuare pe harta nativilor din Fecioară care mai sunt nemulţumiţi de felul în care evoluează o situaţie financiară.

Atenţie, cei născuţi în Fecioară vor da peste o persoană mai importantă, mai puternică şi mai rigidă şi mai stabilă în decizia şi opinia ei decât se aşteaptă. Iau lucrurile mai uşor, iau personajul cum se spune cam pe sus şi constată că omul nu poate fi transformat în balon şi nici nu este el o personalitate de tipul gogoaşei sociale, o înţepi cu acul, s-a desumflat si după care devine sluga ta credincioasă. Vor da peste persoane cu principii, cu anume rigiditate morală, cu anume intrasigenţă, cu o fire atât de categorică, putem spune incoructibil chiar încât întregul plan cu adevărat şi cu mult temei chiar trebuie modificat. Este bine să nu se certe cu aceştia, este bine să nu-şi pună toată lumea în cap sau este bine să nu înceapă să dea şapte mii de telefoane, să pună pile încât acela să cedeze. Este bine să nu caute rotiţa necesară pentru a-l demobiliza pe respectivul, sau călcâiul vulnerabil pentru a-l lovi pe acela şi a-l îngenunchia. Nu vor reuşi. Cel mai bine este să se adapteze situaţiei, contextului sau omului, pentru a nu compromite întregul proiect, dacă nu să lase baltă şi proiectul cu totul, poate că nu este vestea cea bună, dar cu siguranţă măcar avertismentul pe care îl dau unora dintre cei care intră într-un astfel de tip de relaţii interumane să fie necesar sau să fie la momentul potrivit.

Împăcare
Lucrurile par să intre într-o oarecare normalitate şi un soi de blândeţe sau cumsecădenie se poate aşterne într-o relaţie partenerială. Nu neapărat de afaceri şi nu neapărat cu o conotaţie juridică. Înclin să cred că este vorba mai mult de o împăcare acasa cu soţul sau soţia, supărat, supărată, că este vorba de o indiferenţă sau de o anume detaşare de conflict. Dacă este vorba de procese, atenţie ziua de 19 este una complicată prin mărturii şi sentimente negative declanşate chiar de către Fecioara însăşi. Poate să irite un procuror sau un judecător, un expert, un evaluator sau un anchetator, poate să creeze o impresie negativă sau să lase de bănuit sau să dea de gândit asupra unor demersuri sau unor substraturi ascunse într-un conflict. Ceea ce culmea ar putea să fie şi nefundat, adică să se creeze o bănuială total nejustificată. Comportamentul sau tehnica ori lipsa de diplomaţie a Fecioarei să conducă într-o direcţie greşită un om de care depinde soluţionarea unei chestiuni importante.


Balanţă

Pentru cei născuţi în semnul balanţei plecarea planetei Mercur din semnul lor natal, în ziua de 21 octombrie, ar putea însemna un sprijin în minus, ar putea să reprezinte un fel de accent care se pune mai ales pe casa banilor în detrimentul propriei personalităţi. Mercur va intra în casa banilor şi le va da acestora numeroase motive de alarmă, de îngrijorare, de nemulţumire, de supărare, de ceartă, de ripostă, de scandal sau de proces.
Depinde despre ce este vorba, despre ce sumă şi în ce context s-a produs această neregulă care îi dă peste cap, îi nemulţumeşte, îi irită, îi scoate din sărite sau îi pune pe jăratec şi îi obligă să acţioneze într-un anume fel.

Venus va aduce dreptate zodiei
Probabil că o serie de demersuri sunt inutile în următoarele 2-3 săptămâni datorită retrogradării planetei Venus. Vă atrag atenţia că planeta Venus va părăsi la un moment dat semnul scorpionului şi va reveni în balanţă. Planeta Venus va intra în mişcare şi va străbate ultimul semn din zodia balanţei. Abia atunci aceşti nativi vor fi îndreptăţiţi din punct de vedere astral să acţioneze în situaţia pe care tocmai am amintit-o şi care îi nemulţumeşte sau îi irită.
Unii s-ar putea să fie nerăbdători şi să nu aibă nici un chef să aştepte să intre planeta Venus în mişcare directă zicând că totuşi …… până când planetele îşi fac de cap şi intră şi ies când vor într-un semn sau în altul zodiacal şi că lor le curge cine ştie ce dobândă, va creşte cine ştie ce amendă şi aşa mai departe.
Lăsaţi aceste fleacuri credeţi-mă astrologia este mai importantă decât principiile noastre de pe Pământ, precare şi subiective iar despre momentul când această ipostază favorabilă se va petrece va asigur că voi avea grijă să vă spun din timp. Deocamdată analizaţi dacă atâta puteţi să vă enervaţi, enervaţi-vă. Eu vă sfătuiesc să luaţi un calmant, să rămâneţi echilibraţi şi să acceptaţi ca acest moratoriu să se petreacă în avantajul dumneavoastră.
Citiţi legea, vedeţi reacţiile care se întâmplă în jurul dumneavoastră sau în jurul chestiunii în neregulă, poate că nu sunteţi singurii în această situaţie în aşa fel încât, la un moment dat când va fi momentul să acţionaţi să aveţi şi alte argumente şi altă tărie de caracter şi mai ales altă viziune asupra realităţii. Cândva realitatea însăşi se va schimba de aşa natură încât altele vor trebui să fie armele de atac şi calea pe care să o urmaţi. Atenţie să nu fiţi păcăliţi în ziua de 22 octombrie e posibil să fiţi scoşi din ……. de către soţ sau soţie, de către o persoană….

Parteneriat
Pe masă un contract, de către cineva cu care doreaţi să stabiliţi un parteneriat. Apoi nu uitaţi că ziua de 23 octombrie o să că aducă şi dumneavoastră o ipostază importantă, sunteţi cel de-al doilea termen prin care se construieşte luna plină. Aşadar încercaţi să faceţi din sfârşitul săptămânii viitoare un beneficiu pentru dumneavoastră şi să marcaţi puncte importante sau dacă nu puteţi să marcaţi puncte ca la sport măcar nu acumulaţi greşeli, erori, tensiune, stare nervoasă proastă şi sănătate care începe să devină şubredă. Acceptaţi ideea că lucrurile se pot întâmpla şi pe dos decât estimaţi şi acceptaţi ideea că pe lume există şi noţiunea de răbdare.

În rest pe 19 şi 20 octombrie e posibil să aveţi o bucurie, o satisfacţie, la locul de muncă, o bucurie absolut neprevăzută dintr-un loc pe care nu îl intuiaţi sau să fie un beneficiu personal care să vă aducă foarte multă imagine favorabilă, certiturini, …… sau speranţă şi proiect…. în aşa fel încât …. Uitaţi de elementele proaste care vă vin dinspre casa banilor.


Scorpion

Pentru cei născuţi în zodia Scorpionului, Luna aduce câteva accente speciale. Săptămâna viitoare ea va traversa casa a patra locuită de Vărsător şi casa a cincea locuită de Peşti. De aici putem trage concluzia că se pun o serie de probleme legate de familie, gospodărie, responsabilităţi faţă de o serie de oameni în vârstă şi o serie de probleme legate de copii- aceştia trebuie să fie crescuţi, îngrijiţi, oblojiţi, certaţi, educaţi sau îndrumaţi.

Lucruri minunate într-o relaţie de cuplu
În sfârşit, mai sunt si problemele sentimentale care nu sunt deloc simple, nu sunt deloc puţine. Cred că unii dintre Scorpioni sunt posesorii unei biografii interioare, a unei biografii afective demne de un erou de roman, si încă un roman fluviu, nu de colo. Ceea ce înseamnă că în această săptămână ei pot să se bucure de prea plinul inimii, de prezenţa iubitului sau iubitei, pot să realizeze o serie de lucruri minunate într-o relaţie de cuplu. Ba mai mult, unele doamne pot chiar să conceapă un copil în aşa fel încât acest context să fie fericit pentru ele, să fie începutul unei etape noi de viaţă, de trăiri, de emoţii, de satisfacţii şi de vise.
Mercur intră în ziua de 21 octombrie în semnul lor zodiacal şi devine un aliat de temut, un aliat de temut pentru toţi ceilalti care nu sunt Scorpioni. Pentru aceşti nativi Mercur este în această poziţie un element de o maximă subtilitate, de o mare forţă, de o mare versatibilitate, de o mare adaptabilitate.
Scorpionii pot face prin prezenta lui Marte, unul dintre cei doi guvernatori ai zodiei lor, prin prezenţa planetei Venus, micul benefic, si a planetei Mercur o tripletă care să reprezinte o locotenenţă de excepţie din punct de vedere astrologic. Au susţinere într-un plan personal, ideatic si totul le merge bine, nu pot să spun că le merge din plin pentru că s-ar putea să nu existe datele unui succes personal fulminant, al unei avansări sau al unui demers care să presupună accesul la niste zone pe care le-au visat si pentru care s-au pregătit, dar, într-un plan personal pot să aibă foarte mult beneficiu.

Lecţii de viaţă
Vor fi eroii unor situaţii de viaţă neobişnute sau unor trăiri pe care s-ar putea nici să nu le spună. Înfrânţi în uriaşul lor orgoliu, ei vor fi obligati să recunoască în intimitate că există şi lucruri mai greu de controlat, că există un tip de relaţii care se ţes undeva în astral care îi privesc si pe ei in egală masura si ca uneori culmea rău au făcut că nu au tinut cont de aceste presentimente, de aceste semne ale unei precunoaşteri. Este, cred, că una dintre cele mai importante lecţii de viaţă pentru că trăirile s-ar putea să fie cu duiumul, nu una, nu două, ci multe, multe, multe.
Să le dea Dumnezeu ce este mai bun, să aibă putere să înţeleagă întregul mesaj si să aibă putere să actioneze în consecinţă. Luna nu le este un element favorabil în zilele de 21 şi 22 octombrie, le dă dureri de cap, dureri de ochi, pusee de hipertensiune sua precocupări majore, insistente, cumulate ceea ce se cheamă în general, în popor, a avea bătăi de cap. este un moment care poate să se reflecte negativ şi asupra funcţiilor renale, s-ar putea să existe şi fenomene congestive.


Săgetător

Pentru cei născuţi în semnul săgetătorului numeroasele poziţii astrale care activează casa a patra şi respectiv zodia peştilor sunt prilej de griji, nemulţumiri şi preocupări, de tristeţi sau de depresie, care vin de la familie, de la felul în care trăiesc cei mai în vârstă, de la necazurile lor, starea lor de sănătate, problematica lor.
Sunt copleşiţi uneori de tristeţe şi mai ales de neputinţa de a interveni într-un chip salutar de a-i salva pe aceştia de la boală, de la bătrâneţe sau de la o serie de neajunsuri, unele dintre ele de natură financiară. Au senzaţia că fac puţin pentru aceştia şi în permanenţă undeva ceva se rupe sau se blochează, se întrerupe şi demersul lor este fracturat, de aceea sunt enervaţi pentru că ar dori să rezolve odată şi bine pentru totdeauna problema acestora şi iată că lucrurile mai mult se încurcă, se învârt în cerc închis, bat pasul pe loc, de aceea ei încearcă să rupă uneori această pânză de neputinţă dar din păcate este vorba de un lanţ de evenimente care îi depăşeşte.
Poate că ar trebui să accepte că este karma nu neapărat a lor, ci a celor bătrâni, că este o karmă de familie sau că este o karmă colectivă în care intră la rândul lor şi că ar trebui să o privească cu mai multă înţelepciune, cu mai puţină suferinţă, nu pot să sufere şi nu pot să lăcrimeze pentru problemele tuturor celor de care este legat prin relaţii de rudenie. Luna le crează o serie de probleme afective reale pe 19 şi 20 octombrie.

Călătorii de relaxare
În schimb pe 16, 17 şi puţin din ziua de 18 octombrie, Luna le aduce posibilitatea de a umbla, de a circula, de a călători, de a se plimba, de a face tot felul de drumuri unele utile, dar înclin să cred că cele mai multe sunt de hoinăreală, de curiozitate, de divertisment sau de relaxare. Pot să aibă pare de surprize, de întâlniri neobişnuite, de dialoguri extravagante sau de tot felul de contexte care să le permită fie să se simtă bine fie să ajungă în locuri necunoscute, fie să trăiască evenimente de tipul aventurii ori să se întâlnească cu oameni şi grupuri de oameni care să le aducă mai aproape o impresie utilă, o informaţie necesară sau o secvenţă de viaţă care să conteze în biografia lor interioară.
Vor începe să îl aibă pe Mercur în casa a douăsprezecea începând cu ziua de 21 octombrie. Gânduri ascunse, planuri, tot felul de taine, tot felul de mecanisme secrete de gândire îi mobilizează pe aceştia. Mintea lor este ca un fel de mecanism de ceasornic de o maximă fineţe, ştiţi cum sunt ceasurile acelea mici, minione încât te întrebi unde încap atâtea rotiţe, atâtea rubine şi cum de se mai mişcă întregul mecanism.
Eee, ceva de fineţea şi de dimensiunea infinitezimală a acestor mecanisme minusculare este viaţa lor. Detalii dintre cele mai fine, situaţii dintre cele mai evanescente, gânduri dintre cele mai fulgurante, toate umplu mintea sau inima unui nativ din semnul săgetătorului. Unii pot să scrie frumos, alţii pot să aibă idei extraordinare.
Faptul că se trăieşte la o dimensiune interioară într-o lume microscopică nu înseamnă că nu au viziune sau că ele sunt neimportante şi că sunt extrem de delicate şi probabil că trebuie şi o anume vocaţie dacă nu cumva geniu să le vezi, să le identifici, să le înţelegi şi să le manipulezi. Ba mai mult, ca un ceasornicar tot de geniu, să ştii să întorci rotiţa necesară şi să faci mecanismul să meargă cu adevărat. La un moment dat însă va trebui să ajungă şi în situaţia în care să întrebe cât e ora şi să programeze acest mecanism la ora exactă, să sune când va trebuie şi să îl avertizeze dacă va fi nevoie.


Capricorn

Perioada cuprinsă între 16 şi 22 octombrie poate să fie un moment favorabil pentru cei născuţi în Capricorn. Este vorba de studii şi examene, de tot felul de drumuri si de contexte favorabile. Luna este un aliat de nădejde şi îi transformă în nişte persoane care pot să stârnească interesul, admiraţia, simpatia sau încrederea. Pentru unii care dau examene lucrurile s-ar putea să meargă un pic mai bine, mai uşor sau chiar să aibă noroc din plin pe 19, 20 şi o parte din ziua de 21 octombrie. Apoi, există posibilitatea ca în general stârnind simpatie, interes si încredere, si in afara acestor zile ei să fie remarcaţi, favorizaţi sau chiar protejaţi.

Aspecte bune pentru cei care învaţă
Aspectul este bun pentru cei care învaţă sau doresc să-şi desăvârsească o pregatire profesională indiferent de nivel. Fie ca este vorba de tineri, si atunci nivelul este liceal, fie ca este vorba de adolescenti sau de cei care deja au intrat in maturitate si atunci se pune problema unor forme superioare de şlefuire, cum ar facultatea, masteratul, doctoratul, docentele, experienţele şi toate tipurile de activitate profesorală de cercetare intelectuală.
Câştigul este unul intelectual, moral, şi este un câştig la nivelul mentalului superior. Se produc o serie de alchimii subtile care permit celor născuţi în Capricorn să gândească bine, să vorbească bine, să fie eficienti, să fie ascultati, să fie convingători. Este un moment bun pentru a se porni o serie de activităţi, nu de mare respiratie si nu pe termen lung care să le aducă succes si care să le sporească notorietatea. Cu Saturn guvernatorul lor în Balanţă, în casa a zecea, sunt în continuare urmăriţi de o serie de secvenţe de viaţă mai dificile.

Ingerinţa problemelor de familie în carieră şi viaţa publică
Progresul lor uneori cunoaşte sincope, piedicile sunt semnificative şi elementele ţin mai mult de destin şi de karmă, de existentele anterioare. Atenţie la tot ceea ce se întâmplă pe 21 şi 22 octombrie. Este important şi smenificativ prin amestecul, sau mai bine zis, prin ingerinţa problemelor de familie în carieră şi viaţa publică.
Este un moment în care o serie de preocupări sau de obligaţii, de penitenţe şi de suferinţe personale vin să greveze o deschidere socială. S-ar putea ca în această săptămână ori chiar în răstimpul pe care l-am amintit, 21, 22 şi ulterior 23 octombrie, acesti nativi să renunţe la o serie de oferte, să decline o serie de invitaţii, să refuze o serie de participări la activităţi pe care altădată şi le-ar fi dorit din plin. Se limitează la un mod de viata auster şi precar, lipsesc de la petreceri, nu se simt bine acolo unde este multă lume, sau pur şi simplu nu pot să fie prezenţi pentru că persoana lor este solicitată într-o alta parte a vieţii.

Cheltuieli neprevăzute
Restul săptămânii le aduce în continuare probleme care ţin de bani, probleme care ţin de cheltuieli neprevăzute, nemulţumiri care se îndreaptă către o conduită personală, ei au senzaţia că nu fac suficient, sunt nemulţumiţi de propria lor prestaţie, sunt exigenţi cu întreaga lor existenţă, ar vrea să fie în alt loc, să facă mai mult, mai bine, mai repede, dar iată că nu li se permite. De aici, o stare de nemulţumire, de tristete, mâhnirea îi cuprinde, nu o dată, şi zilele de 18, 19 şi o parte din ziua de 20 octombrie s-ar putea sa fie percepute ca fiind nişte zile ale interiorizarii uneori ale lacrimilor, ale meditaţiei triste pe tema fericirii, a vieţii sau a destinului.


Vărsător

Săptămâna viitoare se pun nişte probleme legate de bani, de drumuri, de cultură, artă, înţelegere, învăţare, examene, performanţă şi şlefuire. Nici una nu se poate fără cealaltă. Au nevoie pentru cultură de cărţi, de educaţie, de pregătire, de meditaţie, de repetiţii, de haine, de călătorii sau de participare la o serie de evenimente culturale. Pentru asta trebuie bani.
Invers, banii trebuie să fie direcţionaţi spre un scop frumos. Ţelul este unul nobil, estetic şi nici pe de parte nu sunt preocupări modeste, minore sau precare din punct de vedere mental.
Cei născuţi în semnul vărsătorului, cu destule excepţii, nu sunt preocupaţi acum de ceea ce înseamnă gospodărie, cămară şi tot felul de aprovizionări de toamnă. Nu-i de ei problema verzei şi a cartofilor. Poate că este problema unui butoi, două sau trei butoaie de vin. Poate că este problema unor petreceri, a unor întâlniri cu prietenii dar cu siguranţă nu este vorba de spiritul acela gospodăresc care îi împinge să pună mâna pe bidinea, să văruiască debaraua, să schimbe poliţele şi să deretice prin pod şi pivniţă. Nici pe departe.

Investiţie pentru performanţă
Toate aceste preocupări şi cheltuieli ei le consideră investiţii în viitor pentru că sunt investiţii în propria persoană şi ei sunt obiectul cel mai important pe lume, ei investesc în sine, în condiţia lor, în existenţa lor de fiecare zi pentru a fi performanţi într-un anume viitor. Uneori însă această investiţie se tot face, se tot face şi nu vine momentul fructificării.
Această ipostază se cheamă, nu neapărat amânare sau neşansă, ci ratare. Acest moment al conştientizării gratuităţii investiţiei în sine începe să se pună cu foarte multă acuitate şi cei născuţi în vărsător încep să sesizeze că undeva lucrurile nu merg corect, încep să îşi dea seama că investiţia chiar în ei înşişi, atât de valoroşi, nu este fructuoasă ba dimpotrivă începe să fie păguboasă.
De aceea sunt nemulţumiţi, sunt în criză şi această criză excelentă din punct de vedere pedagogic sau psihologic este de natură ca între 16 şi 18 octombrie să îi mobilizeze, să îi pună pe roate şi să hotărască să facă ceva. Este un moment foarte interesant în care există relaţii de trigonograţie între Neptun-Ideal-Vis-Kiron, o anume neîmplinire, o lezare şi Soarele din balanţă din casa a zecea.
Încep să se ocupe de grădina lor nu doar din punctul de vedere al excepţie, iată ce flori nemaivăzute am eu, nimeni nu mai are flori ca mine în România… metaforic vorbind. El este posesorul unor calităţi pe care nu le mai are, vezi Doamne, nimeni, pe un anume spaţiu nu doar în ţara asta. El poate să se considere unic pe mapamond. Ei, începe să revină cu picioarele pe pământ şi să îşi dea seama că o fi el unic, lalea neagră, dar trebuie să aibă grijă ca să fie văzut, cunoscut, apreciat, înţeles, să se dea bani pe el şi lumea să îl crediteze. Este o relaţie foarte specială în care banul funcţionează ca un mijloc şi nu ca un scop, ca o modalitate de a obţine ceva dar care nu este neapărat nevoie să fie tezaurizat.

Context constructiv
Ei nu îşi doresc să aibă bani. Îşi doresc doar cât să cheltuiască pentru a obţine altceva şi nu un lucru oneros, să cumpere diplome şi titluri fără se se fi dus la şcoală sau să se înnobileze cu tot felul de certificate care aureolează o biografie profesională dar care sunt găunoase pentru că dacă îl pui la treabă omul nu face faţă. Nu. Nimic din toate acestea. Dimpotrivă este o profundă conştientizare şi radicalizare, este bună pentru cei tineri, e bună pentru cei maturi şi este bună şi pentru cei la vârsta a treia pentru că le mai taie un pic din orgoliu şi vanitate şi îi aduce spre pragmatismul necesar de care s-au îndepărtat.
De aceea, din punct de vedere pedagogic şi pshihologic cum spuneam, contextul este constructiv, nu arată a criză de identitate, dar este o modelare blândă, frumoasă, din mers, a unor elemente care ţin mai multe de perspicacitate. Situaţia se ameliorează şi prin introducerea în scenă a lui Mercur care vin să le aducă tot felul de prieteni.
Atenţie! Cei care încep să graviteze în jurul unui vărsător sunt tot felul de oameni mincinoşi, linguşitori, profitori, perverşi, prefăcuţi, care îl trag de limbă pe un nativ, îi smulg secrete, îl descos în intenţiile lui şi se înţelege îşi fac şi ei o strategi pentru a-l bloca la un moment dat dacă omul devine competitiv şi periculos.


Peşti

Săptămâna viitoare este aducătoate de trăiri si evenimente, unele semnificative, altele deosebite şi altele plăcute. Între 19 şi 21 octombrie, Luna le traversează segmentul natal. Le aduce sensibilitate, motivitate, transparenţă sufletească şi vocaţie mentală sau intelectuală. Au toate calităţile de partea lor, au trăirile la cote maxime, susţinute şi de nişte planete care dinspre Scorpion nu fac decât să aprofundeze şi să dea o conştiinţă de sine acută, sau o conştiinţă a evenimentelor percepută ca un ecou ce vine de departe, a cărui rezonanţă nu îi sperie, deşi este gravă, ba dimpotrivă le place.
Este o baie de spiritualitate care îi impinge să caute lăcaşurile sfinte, biserica, dialogul cu un preot, spovedania, lecturile de o anume valoare morală, rugăciunea, interiorizarea, ascultarea unor fragmente muzicale înălţătoare sau pildele şi discuţiile, întâlnirile cu oameni de anume vocaţie sufletească, culturală, artistică, estetică. Este momentul nobleţii interioare, este momentul unor activităţi deosebite.

Cufundaţi în universul lor
Peştii, în general, chiar dacă nu sunt foarte cultivaţi au un anume estetism înnăscut, ceea ce îi impinge să se îngrijească în mod deosebit în această perioadă din punctul de vedere al aspectului estetic, dar mai ales din punctul de vedere al trăirilor interioare. Îşi grădinăresc sufletul, aruncă buruienile unor trăiri neconcordante şi păguboase, le păstrează şi le cultivă pe cele care merită să fie considerate o valoare, astfel încât, nu o dată, peştii se detasează de lume, uită de realitate, se cufundă în universul lor, ca şi cum ar fi o noutate acest lucru şi nu mai trăiesc decât pentru aceste valori.
E lesne de bănuit că în urma unor astfel de zile şi nopţi gospodăria va tânji şi întreaga casa va arăta într-un chip specific pentru un locatar născut în zodia Peştilor, cu o anume dezordine creatoare, un farmec şi un inedit care ne vorbeste despre imposibilitatea de a ţine sub control praful sau ordinea, dar ce mai contează o serie de zile şi nopţi care se asociază într-un plan practic cu neordinea, dacă totul pe dinăuntru este ca un pahar curat de cristal.

Sentimentul înstrăinării
Zilele de 16, 17 şi 18 octombrie reprezintă pentru acesti nativi niste prilejuri de surpriză, de sincopă interioară, de tresărire exterioară sau de uimire în faţa felului în care se poartă unii oameni, în faţa felului în care evoluează o situaţie, sau în faţa felului în care lumea însăşi, din perspectiva lor, au cam luat-o razna. Au sentimentul că merg pe o traiectorie divergentă de cea a lumii, a vremurilor, a universului. Au sentimentul înstrăinării şi, implicit, al neadaptării .Totul îi şochează, îi uimeţte, îi ia pe nepregătite, îi dă peste cap sau îi provoacă să scoată off-uri şi ahh-uri interioare sau exterioare. Sunt zile mai grele de trăit, sunt momente mai dificile pentru unii care sunt deja destul de incercaţi de soartă.
Atenţie totuşi pentru cei care au probleme legate de sistemul nervos, au afecţiuni neurologice sau vasculare, că aceste zile pot să aducă tot felul de fluctuaţii într-un context care, altfel, este destul de bine controlat de către medici şi ţinut în frâu prin terapie şi medicamente. Totuşi, mai e ceva, intervine un influx astral care schimbă această ordine sau banalitate a vieţii de fiecare zi. S-a învăţat câte un peşte să se simtă bine luând câte două tablete, una dimineaţa, una seara, din te miri ce medicamente. Ei bine, exact între 16 şi 18 octombrie, două tablete sunt ori mult prea mult, ori reprezintă o doză insuficientă.

Preocupare spre cele sfinte
Toate aceste fluctuaţii vorbesc despre o rezonantă pe care organismul lor o are în faţa acestor influxuri astrale. Ar trebui să mai vorbim şi de faptul că Mercur intră în casa a noua şi îi impinge spre exact ceea ce reprezenta prima parte a comentariului nostru destinat zodiei Peştilor. Această preocupare spre cele sfinte, sacre, frumoase, cele artistice, spre interiorizare, spre detaşsare. Dar, atenţie, nu vă bazati pe faptul că Peştele este un fel de fifi înaripatul, este un poet care calcă în străchini, este o persoană indiferentă şi nonşalantă, este uşor de păcălit şi dus de nas.

Sesizează minciuna
Reţineţi, nu este deloc un partener de neglijat un Peşte, are o vocaţie a intuiţiei si subtilităţii pe care în această perioadă doar Scorpionul o mai poate atinge, şi uneori egală, sau depăsi. Este un moment în care Peştele are o transparenţă în faţa adevărului sau neadevărului de nivelul excelenţei, vede minciuna, sesizează dincolo de aparenţe tot ceea ce este real, adevărat sau tot ceea ce este tramă astrală nedezvăluită altor ochi.
Percepţiile sunt subtile, continue, concomitente, concluziile sunt dezamăgitoare. Uneori, toată această vedere în astral, sau toată această capacitate de a vedea cu duhul pentru unii este aducătoare de necaz, de nemulţumire, de stres sau de dezabuzare.

(Complet pe evz.ro)

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
56

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
100

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
64

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...