URANIA vă prezintă horoscopul săptămânii 1-7 ianuarie 2011

URANIA vă prezintă horoscopul săptămânii 1-7 ianuarie 2011
BERBEC

Pentru cei născuţi în zodia Berbecului, săptămâna viitoare este apăsătoare, este puternică, este o săptămâna mai puţin fericită, nu se trăieşte cu zurgălăi, nu se trăieşte cu mare chef. Poate ca unii vor reuşi să se distreze, în logica evenimentelor, adică în noaptea de Anul Nou, şi este foarte bine. Doar că în aceste momente de exuberanţă apare o anume discrepanţă tristeţe, sau reflexie, sau autoanaliză. De fiecare dată, lucrurile nu merg bine, de fiecare dată, dupa râs vine plâns.

Aşa că, numeroasele planete care se află în Capricorn, pe casa a zecea, şi care realizează numeroase cuadraturi cu soarele acestor nativi, nu vor reuşi să pună în prim-plan decât o anume problemă existenţială: rolul lor în lume şi în viaţa. Unii poate se vor întreba "cine sunt eu?" şi "ce sa fac de acum încolo în viaţa?". 

Toţi nativii din zodia berbecului vor avea probleme care ţin de identificarea lor, de identificarea unui loc plauzibil în societate, în meserie, sau identificarea unui loc într-o alta lume. Mulţi dintre cei care vor să plece din ţară vor reuşi să facă nişte gesturi utile, care la un moment dat îi şi pot bucura.

Mulţi nativi ai zodiei, în special femeile, vor dori să se stabilească în străinatate, dar nu neaparat prin căsătorie, cum ar fi lesne de bănuit. Dimpotrivă, îşi doresc să ramână în străinătate, pentru un termen mic sau mediu, în primul rând pentru performanţa profesională.

În această perioadă este posibil ca foarte mulţi să se afle la limita cu o serie de contracte, cu o serie de prestări servicii. Se încheie la 31 decembrie şi trebuie să se gândească ce fac mai departe.


TAUR

Săptămâna viitoare nu aduce pentru Tauri bogăţia de evenimente cu care ne-am obişnuit. Ceea ce se întâmplă este de natură să le aducă un beneficiu patrimonial, o rezolvare plăcută, agreabilă, la nivelul atenţiilor materiale: un cadou, un tip de favor pe care apoi vor şti să-l transforme în bani. Cunoaşteţi ipostaza acelor magazine încărcate, dar care îl întâmpină pe vizitator cu un cuvânt: inventar. Cam aşa este săptămâna viitoare pentru nativii zodiei Taur – un potenţial mare, o dorinţă mare de realizare, o serie de calităţi şi de investiţii, o serie de proiecte, dar niciun fel de valorificare concretă. E momentul când aceşti nativi procedează la o cântărire foarte bună a posibilităţilor personale, dar mai ales a aspiraţiilor.

Nativii din Taur trebuie să reţină şi faptul că multe dintre ideile pe care le-au susţinut nu vor mai fi la fel de bune, utile sau adecvate acestei etape de viaţă. O serie de nativi vor trebui să se îndrepte spre idei noi, vor dori să facă lucruri noi şi vor simţi că nu au energia necesară. De aici şi valoarea acestui moment de tranziţie. 
   

GEMENI
 
Pentru cei născuţi în semnul Gemenilor, tranzitele săptămânii viitoare vorbesc despre materie, substanţă, bani, câştiguri şi tot felul de bune plasamente sau de intenţii inteligente cu privire la o mică avere. Chiar dacă nu este vorba de o sumă mare de bani, chiar dacă nu este vorba de hectare întregi sau de o colecţie de apartamente, ci este vorba doar despre o garsonieră, chiar şi în această situaţie, gândul cel bun vine în avantajul acestor nativi dăruiţi cu minte speculativă sau capacitate de adaptare.

Începând cu 7 ianuarie, planeta Venus în Scorpion părăseşte şi casa Sănătăţii, aşadar probleme de sănătate încep să dispară, suferinţele se atenuează, bolile merg spre vindecare.

Apoi, planeta Venus va intra în Săgetător şi le va aduce o bogăţie de relaţii parteneriale, de întâlniri fericite, de victorii. Luna Noua poate să atragă după sine o serie de evenimente cu impact pe corpul fizic: căzături, fracturi, entorse, luxaţii sau o serie de afecţiuni ale zonelor pe care le controlează zodia Capricornului. Atenţie specială pentru cei care practică sporturi de iarnă. 
 

RAC
 
Perioada cuprinsă între 31 decembrie 2010 şi 7 ianuarie 2011 este una dintre cele mai importante săptămâni pe care le vor trăi Racii - de mult nu au avut atât impact astral asupra lor. Casa a şaptea patronată de Capricorn este locuită de mai multe planete şi acolo se aşează momentul de Lună Nouă, după cum se aşează şi momentul de eclipsă în ziua de 4 ianuarie. Atenţie, în preajmă acestei date, unii din nativii zodiei Racului trebuie să ia o decizie importantă, cu impact asupra familiei. Este vorba de momente dificile, de opţiuni grele, de trăiri complicate.

Nu se poate spune că Racii au o viaţă uşoară. Cel mai bine ar fi ca tot acest uriaş flux astral să se îndrepte spre alte tipuri de activitate sau spre alte tipuri de semnificaţii ale casei a şaptea, cum ar fi relaţiile cu asociaţii, cu partenerii de afaceri, cu duşmanii, sau diverse procese.  
 

LEU 
 
Pentru cei născuţi în zodia Leului principalele aspecte ale săptămânii viitoare sunt legate de muncă şi de sănătate. Pentru cei în vârstă sunt problemele specifice legate de scleroză, de reumatism, de regimul mineralelor. Pentru alţii, indiferent de vârstă, se pot anunţa probleme cutanate sau o serie de disfuncţii în care trebuie să fie luate în calcul carenţele de minerale sau o serie de disfuncţii la nivelul metabolismului sau al organismului de a elimina toxinele.

Ziua de 4 ianuarie poate să vină cu un început de etapă: unii îşi găsesc un nou loc de muncă. Poate să fie şi începutul unei etape în care ei să nu lucreze, să rămână şomeri. Sigur că este o etapă noua, o nevoie uriaşă de adaptare, atât la stres, cât şi la această schimbare, care nu este pe placul lor şi care nu le poate aduce niciun fel de beneficiu. Începuturile mai pot să presupună lucrul cu un alt şef, o anume strămutare a locului de muncă sau o schimbare a sarcinilor de serviciu. 
     

FECIOARĂ
 
Pentru cei născuţi în semnul Fecioarei, numărul mare de planete, de sugestii, de influxuri, poate să le aducă un tip nou de relaţii afective: să se stabilizeze o relaţie care fluctua. Aceşti nativi au posibilitatea să se edifice asupra partenerului, să ia deciziile potrivite. Este vorba de începutul unei etape noi în viaţa sufletească a unui nativ din Fecioară. O serie de nativi, mai ales dacă lucrează în postura de arhitect, constructor, grădinar, agricultor au posibilitatea să se facă remarcaţi - pot să realizeze lucrări deosebite, pot să primească comenzi neobişnuite.

Sunt foarte inspiraţi, sunt foarte creatori, sunt foarte meticuloşi, foarte harnici, şi evident vor fi foarte apreciaţi. Este posibil că plata să nu fie efectuată o dată, în integralitate, ci să fie în rate, dar nu este un motiv nici de supărare, nici de dezamăgire. Dacă cineva a realizat o lucrare şi nu primeşte banii, să fie răbdător, pentru că banii vor veni. Importantă este calitatea muncii lor, care nu este neglijată.      
 

BALANŢĂ
 
Pentru cei născuţi în Balanţă, principalele probleme ale săptămânii viitoare privesc casa, domiciliul, sau, în mare, relaţiile de familie cu părinţii, bunicii, oamenii în vârstă din familie. Ridică pretenţii exagerate, au aşteptări mari în legătură cu ceea ce poate să facă un copil sau un nepot. De aici şi o anume animozitate, replici dure, iar între 6 şi 7 ianuarie s-ar putea să se nască conflicte şi discuţii pe chestiuni de bani, de metodă, de educaţie, de atitudine, de politeţe sau la nivelul adresării.

Nemulţumiţi sunt şi cei născuţi în zodia Balanţei, care încep să facă comentarii şi să pună piciorul în prag faţă de modul de viaţă sau faţă de exigenţele absurde ale părinţilor. Nemulţumiţi sunt şi părinţii, care nu se mai înţeleg cu copiii, mai ales dacă aceştia sunt un fel de studenţi târzii. Nativii din Balanţă nu îşi doresc să îşi asume responsabilităţi sociale sau profesionale.

Pentru aceeaşti nativi, Luna Nouă şi eclipsa se aşeaza tot pe casa a patra, pentru unii poate să însemne ceva bun, să se mute în casă nouă, să ia în chirie un alt spaţiu sau să aibă un nou loc de muncă. Tot această Lună Nouă poate totodată să aducă pentru alţii şi pierderea persoanelor dragi în vârsta din familie...

Dar pentru tinerii nativi in Balanta este clar că importantă este cunoaşterea, relaţia, apropierea, dialogul şi întregul ecou pe care îl lasă acea persoană. Parfumul amintirii respective este de natură să-i tulbure, să-i dea peste cap şi să aibă - nu o dată - impresia că au găsit femeia visurilor sau bărbatul visurilor. Atenţie, însă, că sentimentele sunt înşelătoare.
 

SCORPION 
 
Uriaşă este, în economia de mijloace astrale, casa a treia pentru nativii din Scorpion. Planete multe în Capricorn, Lună Nouă în Capricorn, eclipsă de soare în Capricorn - şi toate acestea într-o casă care presupune dialogul cu ceilalţi, relaţiile interumane, cu rudele, cu apropiaţii, cu vecinii, sau şcolaritatea, şi în această ipostază chiar cu examenele. Orice fel de prezenţă, de gest, de iniţiativă care este vizibilă are şi statutul unei declaraţii, unei autentificări în faţă unui public sau juriu, şi în felul acesta reprezintă încă un prag de trecere, de încercare a intuiţiei, inspiraţiei şi tăriei de caracter a unui nativ.

Începând cu 7 ianuarie, Micul Benefic părăseşte Scorpionul, dar asta nu înseamnă că ar fi ghinionişti de acum încolo sau că i-a părăsit norocul. Planeta Venus intră în casa banilor, de unde le vin câştiguri sau avantaje în ceea ce priveşte o afacere sau banii din venitul propriu. S-ar putea să fie vorba de bani câştigaţi din tot felul de mici sau mari învârteli. Mercur, împreună cu Venus, pot să construiască un context favorabil pentru bani câştigaţi în străinătate sau primiţi din străinătate.

Sunt mulţi oameni care vorbesc la întâmplare, spun tot ce le trece prin minte, alţii fac declaraţii - dar nu este cazul tuturor Scorpionilor. Se poate vorbi despre reţinere, tăcere, solitudine sau muţenie în faţa unor provocări, să nu dea curs unor mărturisiri care le sunt cerute.

Uranus şi Jupiter dau de furcă nativilor cu foarte multe impusluri sentimentale, erotice, senzuale sau chiar plăceri nevinovate - o dragoste platonică. Ziua de 4 ianuarie poate deveni o zi capcană, e bine să nu se călătorească, să nu se facă sport, să nu se meaga la petreceri, să nu aibă discuţii în contradictoriu cu autorităţile statului. În general, e bine să se stea ascuns într-un spaţiu protector. 
 

SĂGETĂTOR 
 
Pentru cei născuţi în zodia Săgetătorului, prima veste bună este intrarea planetei Venus în data de 7 ianuarie în semnul lor. Acest lucru le va aduce forţă fizică, înseninare, o perspectivă luminoasă asupra viitorului. Încep să fie bucuroşi, mulţumiţi sau liniştiţi, chiar dacă multe lucruri bune nu s-au petrecut în preajma lor. Micile bucurii simple pot da un echilibru fundamental.

Apoi mai sunt "noroacele": la drumuri, la întâlniri, la informaţie, protecţie faţă de accidente,  alungarea bolilor.

Al doilea lucru bun, care se  petrece după 7 ianuarie, este că au succes în toate demersurile verbale. Complicată e casa a doua, a banilor, unde e Luna Nouă, eclipsa, greul. Se pune un accent deosebit pe o chestiune bănească. Este vorba de restrângere, supărare, nemulţumire sau bani care nu vin. Nu este foarte bună casa banilor, trebuie să fiţi pregătiţi pentru astfel de evenimente care poartă semnul unor carenţe pe următoarele şase luni. Oricând puteţi intra într-un astfel de con de relaţii financiare fără să fiţi dumneavoastră vinovaţi.

Săptămâna nu aduce evenimente deosebite, dar nici nu le pune probleme nativilor.


CAPRICORN 
 
Capricornii trăiesc din plin, sunt suprasolicitaţi. Sunt în prim-planul vieţii sociale şi publice, nu trăiesc izolaţi, nevăzuţi, necunoscuţi. Luna Nouă din 4 ianuarie reprezintă un moment important, o piatră de hotar sau un reper pentru viitor în memoria lor afectivă sau în existenţa lor reală. Sunt numeroase direcţiile pe care se poate activa această vibraţie uriaşă pe care o produce Luna Nouă în semnul lor natal. Având şi Luna, nu numai Soarele, în Capricorn, este o chestiune generală, aşa încât aceşti nativi ar trebui să se simtă suprasolicitaţi. Un anume preaplin astral poate să-i ia pe unii pe nepregătite -  pe cei bolnavi, pe cei tineri sau pe cei fără capacitatea de a extrage consecinţele necesare dintr-o stare de fapt.

Pentru alte persoane, ziua de 4 ianuarie poate însemna un gol în stomac provocat de o decizie grea pe care trebuie să o ia sau să şi-o asume, împotriva voinţei lor, dar nu şi a conştiinţei. Pentru multi nativi, anul 2011 începe cu o schimbare. De acum încolo, o zi, o lună şi un an vor avea parte de schimbări, de modificări, de transformări sau de opoziţie la aceaste tentative astrale de a-i ridica la alt nivel. Unii nu vor decât stabilitate. Mai este şi eclipsa, care contribuie la o serie de tenebre, întristări, lacrimi - care pot să complice deciziile pe care le iau.

Partea buna este că pe 7 ianuarie luna intră în Săgetător şi le dă acestor nativi o oarecare sănătate şi întărire psihică. Nu sunt excluse călătoriile scurte în străinătate sau contactele cu străinătatea.


VĂRSĂTOR 
 
Harta cerului astral, pentru nativii din Vărsător, este săracă în perioadă 31 decembrie 2010 - 7 ianuarie 2010. Unele lucruri se rezolvă, altele se nasc, dar sunt chestiuni ale cotidianului nesemnificativ. Planeta Venus va ieşi din casa a zecea, a puterii şi a răspunderii, şi va trece în casa prietenilor, a solidarităţii de grup. Se pot apropia de o serie de persoane care fac tot felul de gesturi publice menite să îi ajute pe ceilalţi.

Există destul de multe premise pentru dialoguri cu oameni care reprezintă instituţii, mai ales instituţii în care se vorbeşte des despre lege.

Semnificativă, pe data de 4 ianuarie, este o suferinţa trupească. Ea poate să provină mai ales dintr-o manevră medicală.  
   

PEŞTI

Pentru zodia Peştilor, prezenţa planetelor din Capricorn în casa prieteniei ar trebui să le aducă un mănunchi de relaţii noi: schimbări de atitudine, de perspectivă, noi relaţii care apar, sau relaţii vechi care se reconfigurează. Pe 4 ianuarie parcă s-ar apăsa pe un buton şi s-ar declanşa tot felul de trăiri noi, sentimente, atitudini - e un joc şi de interese, e un joc de imagine, este şi un joc al sentimentelor uneori rănite, alteori flatate. Interesantă este poziţia celor născuţi în zodia Peştilor, care devin brusc nişte instrumente de măsură, care operează nu doar cântărirea, ci şi calibrarea relaţiilor, ori trierea lor. În acest amalgam, Peştii vor rămâne oarecum singuri. Goliciunea sufletească nu-i sperie, nici nu este prima dată când recurg la astfel de gesturi.

Planeta Venus intră în Săgetător şi le aduce noroc la imagine, spor şi putere într-o anume dimensiune publică sau socială. Pentru mulţi Peşti, ziua de 4 ianuarie este una importantă - pot să primească informaţii care să nu-i mulţumească, invitaţii care să-i irite sau să fie martorii unor întâmplări comice, jenante, stupide, după cum, în egală măsură, pot să se ridice deasupra acestor evenimente ale cotidianului. De aceea, zilele de 6 şi 7 ianuarie mai pot fi luate în calcul ca aducătoare de stres, nemulţumire, enervări trecătoare, dureri de cap, pusee de tensiune sau tot felul de stări proaste care necesită o medicaţie.


Sursa: evz.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
455

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
627

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
728

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...