UPDATE! Un avion utilitar s-a prăbuşit în judeţul Brăila. Pilotul a murit!

UPDATE! Un avion utilitar s-a prăbuşit în judeţul Brăila. Pilotul a murit!
Un avion utilitar s-a prăbuşit, sâmbătă dimineaţă, într-o orezărie din judeţul Brăila, în apropierea localităţii Stăncuţa, două persoane fiind rănite şi transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Brăila, anunta MEDIAFAX.

Colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, a declarat că, în jurul orei 7.40, o persoană a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat prăbuşirea unui avion utilitar într-o orezărie din comuna Stăncuţa, menţionând că două persoane au coborât din aparatul de zbor, iar una ar avea răni mai grave.

El a spus că acele două persoane au fost preluate cu ambulanţe şi duse la Spitalul Judeţean Brăila.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, avionul aparţine unei societăţi din Galaţi şi a fost închiriat de o firmă din Brăila pentru a împrăştia îngrăşământ.

UPDATE:

In jurul orei 13:00 s-a anuntat ca, in ciuda eforturilor depuse de medici, pilotul a decedat. Pilotul avionului utilitar prabusit sambata in judetul Braila, care avea politraumatisme, a murit, el intrand in stop cardio-respirator inainte de a fi preluat de un elicopter pentru a fi adus la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, a declarat pentru MEDIAFAX secretarul de stat Raed Arafat.

Medicii de la Spitalul Judetean din Braila au decis transferarea pilotului la Spitalul Floreasca din Capitala, iar pentru preluarea acestuia a fost trimis un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne, insa barbatul a suferit un stop cardio-respirator.

Echipajul medical care trebuia sa il aduca la spitalul din Capitala a incercat resuscitarea pilotului, insa fara rezultat, a precizat Raed Arafat.

Copilotul avionului este in continuare internat la Spitalul Judetean din Braila.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
14

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
81

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...