UPDATE Preşedintele Klaus Iohannis a ieşit în Piaţa Universităţii: "Am văzut foarte multă revoltă, dar şi..."

UPDATE Preşedintele Klaus Iohannis a ieşit în Piaţa Universităţii: "Am văzut foarte multă revoltă, dar şi..."
Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminică seară, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, unde protestează peste o mie de persoane.

Preşedintele merge prin mulţime, unde este asaltat de zeci de persoane, care se înghesuie să ajungă la el.

Mulţi oameni din piaţă i-au mulţumit că a venit, în timp ce din mulţime se aud şi huiduieli şi scandări "Ruşine, ruşine!" sau "Demisia" şi "Nu vă vrem".

Oamenii i se plâng de clasa politică, de "legile care i-au umilit şi jecmănit, iar şeful statului a primit şi scrisori cu revendicări de la manifestanţi.

Am fost în seara aceasta în Piața Universității și am stat de vorbă cu oamenii. Am văzut foarte multă revoltă, dar și speranța că lucrurile se pot schimba. Le-am spus celor prezenți să aibă încredere și să rămână implicați, doar împreună putem face ca România să devină țara pe care ne-o dorim cu toții.

UPDATE: În jurul orei 21.10, preşedintele României a postat un mesaj pe Facebook: "Am fost în seara aceasta în Piața Universității și am stat de vorbă cu oamenii. Am văzut foarte multă revoltă, dar și speranța că lucrurile se pot schimba. Le-am spus celor prezenți să aibă încredere și să rămână implicați, doar împreună putem face ca România să devină țara pe care ne-o dorim cu toții".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Moartea cutremurătoare a lui Ionuț în Italia, în noaptea de Paști, într-un container de haine uzate!

astăzi, 13:32
203

Costantin Romeo Ionuț Antonie, tânăr român de 23 de ani, a murit într-un mod tragic duminică noaptea spre luni, în timp ce încerca să sustragă haine dintr-un contain...

El este cel mai scump „fotograf” din Botoșani, o poză depășește 1300 de lei!

astăzi, 12:49
642

Cel mai scump „fotograf” vine din Botoșani. Mai exact, de la Biroul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.O poză făcută de el îi face pe...

Apă întreruptă și restricții în Dorohoi și alte două localități din județ!

astăzi, 12:25
127

Urmare a avariei produse în zona localității Dolina pe conducta din oțel Ø 600 mm, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani va restricționa furnizarea apei, astăzi 08 mai 2024, încep&a...