UPDATE! O nouă seară de distracţie la Revelionul organizat de PNL - FOTO, VIDEO

UPDATE! O nouă seară de distracţie la Revelionul organizat de PNL - FOTO, VIDEO
  Sute de pensionari petrec la aceasta ora in cele doua restaurante ale Hotelului Rapsodia, in cea de-a doua seara a Revelionului organizat de PNL Botoşani. 

La fel ca in prima seara, programul artistic este asigurat de soliştii de la Rapsozii Botoşanilor, iar cei prezenţi la petrecere au avut parte şi de un moment asigurat de o formaţie de datini şi obiceiuri.

Pensionarii au parte de acelasi meniu ca marti,  format din aperitiv, sărmăluţe, friptură, dar şi dulciuri şi tort.

La petrecere a ajuns şi preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu. Acesta a venit însoţit de soţia sa, deputatul Roxana Anuşca Ţurcanu şi de vicepreşedintele CJ, Gheorghe Sorescu.

 Înainte de a venit la Revelionul pensionarilor, cei doi şefi ai Consiliului Judeţean, împreună cu Sorin Clim, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, au fost să inspecteze starea drumurilor judeţene, declarându-se mulţumiţi de modul cum se intervine. 

Ţurcanu a ciocnit câte un pahar cu cei prezenţi la petrecere si s-a fotografiat cu doamnele doritoare de o amintire cu seful judetului.

 






















 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
6

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
61

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
25

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...