UPDATE! Microbuz de la RVG, plin cu pasageri, implicat într-un accident la Zosin! GALERIE FOTO, VIDEO

UPDATE! Microbuz de la RVG, plin cu pasageri, implicat într-un accident la Zosin! GALERIE FOTO, VIDEO
Un grav accident de circulaţie s-a produs, luni după-amiază, pe drumul european Botoşani-Iaşi, în apropierea Mănăstirii Zosin.

 Şoferul unui autoturism Opel Zafira, Miluţă A., de 59 de ani, care se deplasa dinspre Iaşi către Botoşani, într-o curbă periculoasă a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal într-un microbuz de la RVG plin cu călători, care se deplasa dinspre Botoşani către Flămânzi.

În urma impactului, şoferul Opelului a fost rănit, acesta fiind cu dizabilităţi, având maşina special adaptată pentru nevoile sale. 

Mai multe persoane din microbuz au acuzat diverse dureri, la faţa locului sosind două Ambulanţe şi un echipaj SMURD, cadrele medicale acordându-le îngrijiri medicale răniţilor.

Din primele informaţii, ar fi vorba despre şase persoane rănite, patru fiind din microbuz.

Şoferul microbuzului, în vârstă de 44 de ani, a spus că a văzut celălalt autoturism cum vine spre el dar nu a mai putut evita impactul.  

Circulaţia în zonă se desfăşoară pe un singur sens. Un alt microbuz al firmei RVG a venit pentru a prelua pasagerii care nu au suferit răni în urma impactului. 

UPDATE! Toate cele sase victime au fost transportate la spital, printre ele aflandu-se si un tanar in varsta de 17 ani. Doua dintre victime se aflau in autoturismul marca Opel, soferul si sotia sa, care au fost diagnosticati cu traumatisme toracice.

Doua dintre victimele care se aflau in microbuz au fost diagnosticate cu traumatisme cranio-faciale minore, in timp ce celelalte doua au suferit traumatisme de membre inferioare.

VEZI VIDEO MAI JOS!





























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
105

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume! (foto, video)

astăzi, 15:40
300

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
102

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...