UPDATE! GRAV accident de circulatie la Cucorani! Victime incarcerate si trei masini distruse! GALERIE FOTO

UPDATE! GRAV accident de circulatie la Cucorani! Victime incarcerate si trei masini distruse! GALERIE FOTO
Patru persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, in urma unui accident grav, produs in aceasta dimineata pe drumul national Botosani-Dorohoi, in apropiere de Popasul Cucorani.

Din cate se pare, un autoturism Dacia Duster, inmatriculat in Bucuresti, circula dinspre Botosani spre Dorohoi, iar la un moment dat a iesit din coloana, a intrat in depasire pe linie continua si s-a izbit in plin intr-un autoturism Volkswagen Golf, cu numar de  Botosani, care circula din sens opus.

In urma impactului, autoturismul Volkswagen Golf a fost proiectat intr-un copac, iar un al treilea autoturism, Volkswagen Passat, care circula in spatele VW Golf, a ajuns si el in sant.

"Eu circulam spre Botosani in spatele Golfului. La un moment dat Dusterul rosu a iesit din coloana si a facut o depasire pe linia continua. Ei s-au impactat, iar eu am incercat sa-i evit.", a declarat soferul autoturismului VW Passat.

Doua persoane au ramas incarcerate, fiind nevoie de interventia pompierilor pentru a taia din caroseria masinilor. Cele doua victime si inca doua persoane care au fost ranite in accident au fost transportate apoi la spital.

La fata locului au ajuns echipaje de la Politie, Ambulanta, Pompieri si Descarcerare.

"Din primele cercetari s-a stabilit ca autoturismul Dacia Duster se deplasa dinspre Botosani spre Dorohoi si s-a angajat intr-o depasire neregulamentara pe un sector de drum cu marcaj simplu continuu de separare a sensurilor de mers, cu indicator "Depasirea interzisa", imprejurare in care a intrat in coliziune cu doua autorusime care circulau regulamentar din sens opus", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant IJP Botosani.

Citeste si: Doua victime ale accidentului de la Cucorani sunt in STARE GRAVA! FOTO

UPDATE! Elicopter SMURD chemat pentru femeia rănită grav în accidentul de la Cucorăni! GALERIE FOTO 









































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
16

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
57

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
105

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...