UPDATE! Elicopter SMURD chemat pentru femeia rănită grav în accidentul de la Cucorăni! GALERIE FOTO

Una dintre victimele accidentului de marți dimineață, de la Cucorăni, a fost transferată cu eclicopterul SMURD la un spital din Iași.

Sofia B., de 66 de ani, din localitatea Dragalina, comuna Cristinești, este una dintre victimele care a fost scoasă din mașină de pompierii de la descarcerare, după ce a rămas captivă între fiarele autoturismului, fiind pasageră pe scaunul din dreapta față.

Femeia prezenta un politraumatism prin accident rutier, un traumatism cranio-facial, o plaga la nivelul regiunii frontale, multiple plagi la nivelul cavitatii bucale si buza superioara, traumatism la nivelul coloanei vertebrale.

După ce a fost stabilizată de medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe, aceștia au solicitat intervenția elicopterului SMURD, starea gravă în care se află pacienta nepermițând transportul rutier al acesteia. Elicopterul SMURD a aterizat la Poligonul ACR de unde a preluat-o pe femeie, care a fost intubată.

La Iași a fost trimis cu o ambulanță, în stare gravă, și șoferul mașinii în care se afla femeia, un tânăr în vârstă de 25 de ani, care de asemenea a suferit multiple traumatisme.

Vă reamintim că patru persoane au ajuns la spital după ce mașinile cu care se deplasau au fost izbite în plin de un șofer care a efectuat o depășire neregulamentară.

Citește și 
Doua victime ale accidentului de la Cucorani sunt in STARE GRAVA! FOTO

GRAV accident de circulatie la Cucorani! Victime incarcerate si trei masini distruse! GALERIE FOTO











 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Good lives”, proiectul Penitenciarului Botoșani care le oferă deținuților șansa la o viață normală!

astăzi, 19:03

 Tot în timp și cu răbdare, ne propunem să ajutăm și pe ceilalți să creadă, iar atunci când există deschidere și susținere din partea societății, persoana are toate șans...

Lângă noi: O mamă singură din Iași adună peturi și doze de la pelerinii veniți să se închine la moaște!

astăzi, 18:00

Profitând de numărul mare de pelerini care participă la eveniment, femeia de 37 de ani a început să adune PET-uri, sticle și doze aruncate de participanți, ducându-le la recicla...

Spectacolul „Bani din cer” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

astăzi, 17:24

Regia artistică şi coloana sonora poartă semnătura lui Alexandru Vasilachi. Scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu. Din distribuție fac parte actorii: Dana Bucătaru (în ro...