UPDATE! Bezna pe mai multe strazi din municipiu! FOTO

Mai multe strazi din municipiul Botosani erau cufundate, luni seara, in bezna, chiar daca iluminatul public in oras s-a deschis dupa lasarea intunericului.

La ora 20:00 inca nu erau iluminate strazile Imparat Traian, Stefan cel Mare, Dobosari, dar si Puskin, in zona Liceului "Nicolae Iorga".

Mai multi cetateni au sunat la redactia Stiri.Botosani.ro sa semnaleze aceasta problema, fiind nemultumiti de faptul ca iluminatul nu functioneaza in apropierea unitatilor de invatamant la o ora la care elevii ies de la cursuri.



Pe strada Stefan cel Mare, langa Manastirea Popauti, mai multi elevi care fac naveta la Roma au stat minute in sir in bezna pana cand au urcat in microbuzul care sa-i duca acasa.

Nu este pentru prima data cand apar astfel de disfunctionalitati in ceea ce priveste iluminatul public din Botosani.



Problema este cu atat mai grava cu cat, in ultimele luni, au avut loc si  talharii comise asupra elevilor care ies de la cursuri la orele serii.

ISJ, dar si Primaria Botosani, au dat asigurari ca se vor lua masuri pentru protejarea copiilor, insa este greu de crezut ca in bezna de pe strazile municipiului elevii se simt in siguranta in drumul lor spre casa. 

UPDATE! La ora 20:45 iluminatul pe strazile sus mentionate a fost deschis.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragic! Bărbat mort după ce un mal de pământ s-a surpat peste el în timp ce săpa o fântână! (video)

astăzi, 08:20

Nenorocire produsă în comuna Adâncata, din județul Suceava. Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el în timp ce săpa o fântână. La f...

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (321)

astăzi, 08:07

O POEZIE A VISULUI HIMERIC (DESCOPERIT CHIAR ÎNTR-UN CEAI DE MENTĂ)   Sanda Nicucie este exponentul poetic al contemporaneităţii pe care sociologul Zygmunt Bauman  o carac...

Calendar Ortodox: Cinstim astăzi pe Sf. Cuv. Chiriac Sihastrul; Sf. Mc. Petronia

astăzi, 07:56

Tatăl său se numea Ioan, fiind preot al bisericii din Corint, iar mama sa se numea Evdochia. Era nepot al lui Petru episcopul, care l-a făcut citeţ la aceeaşi biserică din Corint. La vâ...