UPDATE: Afaceriștii botoșăneni, față în față cu Ministrul Bugetului - FOTO

Zeci de oameni de afaceri din Botoșani participă sâmbătă la o întâlnire cu Ministrul Delegat pentru Buget, Darius Bogdan Vâlcov.

La întâlnirea ce are loc la Casa Lux participă și prefectul Costică Macaleți, primarul Ovidiu Portariuc, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, Doru Romeo Floareș, parlamentari social-democrați, directori de instituții publice.

Ministrul Delegat pentru Buget, alături de directori din minister, a venit la Botoșani pentru a prezenta oamenilor de afaceri și autorităților locale două scheme de ajutor de stat, aprobate recent de Guvernul României.

Una dintre shemele de ajutor se referă la sprijinirea investițiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă, iar cea de-a doua are ca obiectiv stimularea investițiilor cu impact major în economie.

Cele două scheme au o perioadă de desfășurare de șase ani.

“Mă simt onorat să pot participa alături de dvs. la acest eveniment organizat de Ministerul Finanțelor Publice, în colaborare cu instituțiile publice locale. Cunosc foarte bine problemele cu care se confruntă atât autoritățile publice, cât și mediul de afaceri, și vă asigur că voi face tot ce-mi stă în putință pentru a introduce noțiunile de predictibilitate fiscală și stabilitate economică, iar dvs., ca oameni de afaceri, să vă recăpătați încrederea în instituții și optimismul de a investi pentru dezvoltarea județului dvs. În calitatea mea de Ministru Delegat pentru Buget îmi expim dorința ca investițiile în județul dvs., să înregistreze o creștere exponențială în următoarea perioadă și să atingă o pondere cât mai importantă din totalul investițiilor în România", a spus ministrul Darius Vâlcov.

FOTO:









































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...