Unul dintre soferii implicati in accidentul din apropierea Fermei Popauti are doar 18 ani!

Unul dintre soferii implicati in accidentul din apropierea Fermei Popauti are doar 18 ani!
Victimele accidentului produs in aceasta dupa-amiaza se afla sub ingrijire medicala, la Spitalul de Urgente Botosani. Este vorba despre ambii soferi implicati in accident, precum si o alta persoana, care se afla in autoturismul Audi.

Una dintre victime, soferul de la volanul autoturismului Audi, in varsta de 40 de ani, a fost diagnosticat cu traumatism cranian, traumatism de piramida nazala, fractura de membru inferior si superior si traumatism toracic.

Ceva mai usor a scapat soferul din Ford, in varsta de 18 ani, acesta prezentand traumatism cranian facial si fractura de femur.

Cea de-a treia victima, care se afla in autoturismul Audi, prezinta traumatisme usoare, dar era mai mult speriata.

In Ford se mai afla inca o persoana, care a scapat teafara.

Accidentul rutier s-a petrecut duminica dupa-amiaza, pe drumul Botosani-Saveni, in apropierea Fermei Popauti. Doua masini, un Ford Focus si un Audi, s-au izbit frontal. Ambele masini au fst grav avariate.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
267

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
316

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
251

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...