Unul dintre cei mai cautati molestatori de copii din SUA, tata de proba in Romania

Unul dintre cei mai cautati molestatori de copii din SUA, tata de proba in Romania
Ciprian Sorin Ardelean, in varsta de 35 de ani, se afla pe lista celor mai cautati molestatori din Washington, insa in Romania are un cazier curat ca lacrima si in luna iunie, alaturi de sotia sa, a luat acasa o fetita in varsta de zece ani, aflata in grija statului.

"Am respectat intru totul legea. Am cerut cazierele celor doi si erau curate. Restul documentelor erau in ordine. Doamna Ardelean este o mai veche cunostinta a noastra. A venit in repetate randuri sa vada copiii din centrele de plasament, le aducea cadouri", a declarat Violeta Milas, director executiv al DGASPC Salaj, arata Adevarul.

Abia dupa cateva zile lucrurile s-au lamurit, dupa ce un politist comunitar l-a recunoscut pe Ardelean si in urma unei cautari pe Internet a descoperit adevarul.

"Cand am aflat de problemele pe care domnul Ardelean le-a avut cu justitia americana, am cerut ca micuta sa fie adusa imediat inapoi. Le-am spus sotilor Ardelean ca n-au fost sinceri cu noi si au omis faptele din trecut si ca nu mai au voie sa solicite invoirea unui minor pana la rezolvarea problemelor legate de trecut", a mai spus Violeta Milas.

Sotia lui Ardelean spune ca nu acesta ar fi adevarul. "Sotul meu a mai fost casatorit in America. Cumnatul sau isi molesta fiica, iar el a vrut sa intervina. A vorbit cu micuta si a incercat sa o traga de limba, insa fetita s-a dus si i-a povestit totul tatalui ei, care a inaintat o plangere autoritatilor pentru molestare sexuala", a povestit aceasta.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
45

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
87

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
146

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...