UNPR trebuie sa propuna un subprefect, in locul lui Daniel Moruzi!

UNPR trebuie sa propuna un subprefect, in locul lui Daniel Moruzi!

 Prefectura Botosani  

Prefectul Cristian Roman nu a facut niciun comentariu cu privire la persoana care il va inlocui pe Daniel Moruzi in functia de subprefect al judetului Botosani. O decizie in acest sens ar putea fi luata miercuri, in cadrul sedintei de Guvern.

Cert este ca pe aceasta functie trebuie numita o persoana din randurile UNPR Botosani, aspect stabilit in cadrul aliantei de guvernamant.

"Numirea subprefectului nu intra in atributiile mele, ci ale Guvernului, asa cum am mai precizat", a declarat prefectul Cristian Roman.

Daniel Moruzi a demisionat din functia de subprefect imediat dupa decizia senatorului Liviu Campanu de a pleca din UNPR, pentru a vota motiunea de cenzura depusa de PSD si PNL. Moruzi a fost sustinut de Liviu Campanu pentru a accede in functia de subprefect al judetului Botosani, investirea pe post avand loc la inceputul anului 2010.

Potrivit unor surse, problema cea mai importanta a UNPR ar fi ca nu dispune inca de o persoana care sa poata ocupa aceasta functie, nefiind exclus sa se puna problema aducerii unui subprefect din alt judet, care sa fie si membru UNPR.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două comune din Botoșani rămân fără apă 48 de ore!

astăzi, 13:29
88

Din cauza unei avarii produsă în zona localității Cucuteni, pe conducta de distribuție apă Dn 500 mm, Nova Apaserv Botoșani a oprit sistemul de alimentare cu apă astăzi, 21 mai 2024, &ic...

Cosmin Andrei a anunțat că va continua construcția de locuințe și programele de reabilitare termică a blocurilor

astăzi, 13:02
33

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a anunțat că va continua și în mandatul următor programele de investiții pentru construcția de locuințe noi și pentru anveloparea termică...

Șapte ani de la plecarea scrimerului botoșănean care a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice!

astăzi, 12:52
60

Fost campion național, medaliat la Campionatul Mondial cu echipa României, Dan Găureanu a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice.În ultima parte a vieții a activat ca an...