UNPR nu sustine nicio initiativa de suspendare a lui Traian Basescu

UNPR nu sustine nicio initiativa de suspendare a lui Traian Basescu
UNPR sustine ca anuntul precipitat al lui Victor Ponta privind demararea procedurilor de suspendare a presedintelui Traian Basescu nu are nicio legatura cu legea pensiilor, ci ascunde o miza pur personala, ascunderea faptului ca a "cersit functii la Cotroceni".

"Oportunistul si neexperimentatul presedintePSD incearca cu disperare sa acopere doua scandaluri care vor pune punct carierei sale politice: cersitul de functii la Cotroceni si incercarea esuata de a trafica voturi in Parlament. Altfel spus, Victor Ponta vrea sa rezolve o problema personala printr-un scandal national, in loc sa recunoasca adevarul si sa-si ceara scuze celor care au crezut in el", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Drept urmare UNPR anunta ca nu va sustine nicio initiativa de suspendare a presedintelui Traian Basescu.

"UNPR nu sustine nicio actiune initiata de personaje imorale si iresponsabile, asa cum este Victor Ponta. UNPR ramane fidel interesului national si se va opune unui eventual demers de suspendare a presedintelui Traian Basescu. Un astfel de demers nu poate aduce nimic bun in termeni de relansare economica, de stabilitate politica sau de credibilitate a Romaniei in fata partenerilor externi", se mai arata in comunicat.

Progresistii reitereaza ideea ca prin declaratiile pe care le face, Victor Ponta demonstreaza ca nu are expertiza si ca nu se ridica la inaltimea functiei de presedinte de partid.

"Mai grav este ca incompetenta ii este insotita de rea intentie, de tentative repetate de manipulare, de dezinformare si de intoxicare a opiniei publice", mai sustin progresistii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
112

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
27

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
92

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...