UNPR Botosani pregateste o functie pentru Campanu!

UNPR Botosani pregateste o functie pentru Campanu!

 CONSTANTIN CONTAC  

Constantin Contac, unul dintre sustinatorii UNPR la Botosani, spune ca era previzibila reintoarcerea lui Liviu Campanu in partid, mai ales ca un vot in plus pentru partid nu este decat binevenit.

Liviu Campanu va primi chiar si o functie in organizatia judeteana a UNPR Botosani, urmand ca membrii Biroului Permanent Judetean sa stabileasca ce functie i se va oferi.

"Ma gandeam mai demult ca Liviu Campanu va reveni in UNPR, iar eu am o parere foarte buna despre acest lucru. El dupa ce a plecat din UNPR nu a putut sa isi gaseasca locul in alta parte, dumnealui a fost primit in partid, deja lucreaza din calitatea de senator. Biroul Judetean va hotari si ce functie i se va da la nivel local", a declarat Constantin Contac.
 
Senatorul Liviu Campanu a anuntat miercuri ca revine in UNPR, formatiune pe care a parasit-o in octombrie anul trecut, la acea vreme ocupand functia de vicepresedinte la nivel national.

"Imi asum toate actiunile in calitate de om politic. Poate ca nu toate alegerile pe care le-am facut au fost cele mai bune. Insa ceea ce pot spune cu certitudine este ca niciodata nu am abandonat valorile in care cred. Sunt membru fondator al UNPR, cred foarte mult in acest proiect politic si in oamenii care si-au asumat o politica a interesului national", se arata in motivatia senatorului Liviu Campanu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
24

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
55

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
43

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...