Universitatea Cuza a stabilit conditiile de admitere si taxele de studiu

Universitatea Cuza a stabilit conditiile de admitere si taxele de studiu
Universitatea "Al.I.Cuza" Iasi a stabilit atat conditiile de admitere la studiile de licenta, cat si taxele de studiu pentru anul universitar 2010 - 2011. Cu toate acestea, abia in primavara va fi stabilit numarul de locuri care vor fi scoase la concurs, pe fiecare facultate, la buget si la taxa.

Biroul Senat al UAIC a stabilit si costul total, anual, al taxelor de studiu pentru absolventii de clasa a XII-a admisi la taxa in cadrul uneia dintre facultati. Limitele taxelor de scolarizare variaza intre 1.600 si 3.000 lei pentru intregul an de studiu. Taxele de înscriere variaza intre 100 si 250 lei, cu exceptia Facultatilor de Chimie si Teologie Romano-Catolica, unde nu se vor percepe taxe de inscriere.

In acelasi timp, ca o facilitate, candidatii olimpici, la concursuri recunoscute de facultati, sunt scutiti de plata taxei de înscriere.

Concursul de admitere la Universitatea Cuza se va desfasura în doua sesiuni: prima în luna iulie, iar cea de-a doua în septembrie.

Calendarul exact al concursului de admitere este urmatorul: sesiunea iulie 2011: 11 - 16 iulie – înscrierea candidatilor, 17 - 19 iulie – selectia candidatilor, respectiv afisarea rezultatelor.

A doua sesiunea a fost stabilita pentru luna septembrie 2011, conform urmatorului calendar: 12 - 15 septembrie –  înscrierea candidatilor, respectiv 16 - 18 septembrie – selectia candidatilor si afisarea rezultatelor.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
33

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
17

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...

Un tânăr din Suceava a chefuit bine și s-a urcat la volan, polițiștii botoșăneni l-au pus să sufle în etilotest!

astăzi, 15:25
67

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna Mihăileni, un autoturism condus de un bărbat, de 37 de a...