Unde este depus trupul neînsuflețit al Cătălinei Melniciuc, regretatul cadru didactic din Botoșani care a decedat duminică

Unde este depus trupul neînsuflețit al Cătălinei Melniciuc, regretatul cadru didactic din Botoșani care a decedat duminică

Trupul neînsuflețit al Cătălinei Melniciuc a fost depus, în această seară,  la capela Bisericii „Sf. Voivod Ștefan Cel Mare” din Cătămătăști – Deal, acolo unde își avea domiciliul regretata profesoară de limba engleză.

Cadrul didactic va fi condus pe ultimul drum, marți, 25 mai, începând cu ora 12:00, iar slujba de înmormântare va avea loc în cadrul parohiei din Cătămărăști – Deal.

„Pentru toți cei care au cunoscut-o pe Gabriela-Catalina Melniciuc și vor să îi aducă un ultim omagiu,  vă anunțăm că va fi depusă la capela bisericii din Cătămărăști-Deal,  începând cu seara aceasta,  ora 20.30. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași Biserica, marți, 25 mai 2021, începând cu ora 12:00”, a transmis muzeograful Smaranda Berescu Vilhem, sora regretatei profesoare.

Prof. Cătălina Melniciuc s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani, după o lungă și grea suferință.

A fost soția lui Aurel Melniciuc, directorul Muzeului Județean Botoșani , dar și un renumit cadru didactic al Liceului Pedagogic.

 

Spune-ne opinia ta