Undă verde pentru extinderea rețelei de gaz la Răchiți

  Ministrul Economiei, Constantin Niță, a semnat ultimele documente care mai erau necesare pentru scoaterea la licitație a lucrărilor pentru extinderea rețelei de alimentare cu gaz în localitatea Răchiți.

 Anunțul a fost făcut de deputatul Tamara Ciofu care a precizat că în scurt timp va fi organizată și licitația în vederea desemnării firmei care va executa lucrarea de aducțiune a gazului.

“Ministrul a semnat joi proiectul de gaz la Răchiți. Urmează săptămâna viitoare să fie scoasă la licitație lucrarea. Ne bucurăm să s-a reușit acest demers", a declarat Tamara Ciofu.

Costurile cu această investiție, care se ridică la 11 milioane de lei, vor fi suportate de către compania EON.

Este vorba de o extinderea a rețelei de gaz pe o distanță de cinci kilometri. Această aducţiune de gaz va aduce un beneficiu pentru 1.600 de cetăţeni din comuna Răchiţi şi alte câteva sute din zona Împărat Traian din municipiul Botoşani care vor fi racordaţi la această reţea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean s-a îmbătat și a încercat să-și taie venele în piața din Fălticeni!

astăzi, 08:00

Printr-un apel la 112, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat venele de la antebrațe în piața centrală din municipiul Fălticeni. La fața locului ...

Plăcintele de la Botoșani i-au cucerit pe bucureșteni la festivalul de produse tradiționale! (Foto)

astăzi, 07:45

Este vremea mustului servit cu plăcinte și pastramă. Iar târgurile unde oaspeții regăsesc aromele toamnei atrag tot mai mulți producători. Grătarele și cuptoarele s-au încins ...

30 septembrie pe Știri Botoșani. Gura deputatului adevăr grăiește, angajații Gărzii Financiare în preaviz și sute de credincioși l-au condus pe ultimul drum pe preotul Ionuț!

astăzi, 07:30

30 septembrie 2008 Scandal in Consiliul Judetean: Contac il acuza pe Tabuleac, pedelistii solicita demisia conducerii DJDP Consilierul judetean Cristian Achitei a cerut marti demisia conducerii ...