Unda verde de la Ponta: Darie si Teslaru pot fi exclusi din partid!

Unda verde de la Ponta: Darie si Teslaru pot fi exclusi din partid!
Consilierii judeteni ai PSD, Mihai Darie si Violeta Teslaru, care au votat pentru comasarea spitalelor, sustinand astfel proiectul inititat de presedintele Consiliului Judetean, sunt la un pas de a fi exclusi din partid!

Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat ca acei consilieri care voteaza cu PDL si nu au un argument clar pentru gestul lor parasesc partidul.

"Consilierii care nu voteaza pana la urma sigur au niste argumente, iar daca nu ne conving de acele argumente ne despartim de ei. Orice consilier care voteaza cu PDL-ul si nu are un argument foarte clar in acest sens, va fi exclus. Nu exista cale de mijloc. Ori esti impotriva PDL, ori esti cu ei. Presedintii celor doua partide iau decizii si daca este vreun consilier judetean care nu este de acord cu acea decizie solutia este sa ne despartim cu toata parerea de rau, si indiferent despre cine este vorba. Voi sustine orice decizie a conducerii de aici de la Botosani fata de consilierii sau primarii nostri care joaca stramb. Daca sunt consilieri pe care nu se pot baza in aceste momente grele asta e, ne despartim cu orice pret si cu orice cost si anul viitor nu mai e loc de jucat in doua luntrii", a spus Victor Ponta.

Liderul social-democratilor a spus ca spitalele din Romania au ajuns in aceasta situatie dificila dupa ce au fost pasate autoritatilor locale, fara a se asigura insa si finantarea lor.

"Guvernul le-a trimis catre autoritatile locale si bineinteles nu le-a dat bani. Asta a fost reforma facuta de PDL. Dam spitalele si scolile la autoritatile locale, nu le dam bani si le inchid ei sau le duc ei in faliment. Ori acest lucru trebuie categoric modificat. Nu stiu cum au facut la Botosani cu desfiintarea posturilor de politie. O sa ma interesez, dar in cea mai mare parte a tarii au ramas posturi de politie doar in comunele PDL. Daca locuiesti intr-o comuna condusa de un PDL-ist ai dreptul sa ai politist, daca nu, nu. La fel se intampla cu spitalele sau cu scolile", a adaugat Ponta.

Victor Ponta a lasat sa se inteleaga ca si cei care s-au abtinut de la vot, vor avea aceeasi soarta.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
36

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
147

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
20

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...