Una dintre realizările cu care s-a lăudat primarul Botoșaniului, tăiată de pe listă de președintele CJ

Una dintre realizările cu care s-a lăudat primarul Botoșaniului, tăiată de pe listă de președintele CJ
După ce la începutul acestei spătămâni, la un an de mandat, primarul Ovidiu Portariuc a spus că una dintre realizările pe care le are în fruntea municipiului este aceea că a creat legături cu diferite ambasadele, și a scos Botoșaniul din izolare, edilul șef a fost contrazis, miercuri, de președintele Consiliului Județean.

Florin Țurcanu a ținut să precizeze că toate invitațiile lansate către ambasadorii care ne-au vizitat deja județul au fost făcute de către Consiliul Județean.

.Am văzut că alţi politicieni vorbesc de ambasadori, cred că eu am început cu ambasadorii, eu am început când am venit aici, am făcut oficial, am invitat ambasadorii, toate acțiunile acestea au fost ale CJ-ului. Că eu sunt un politician cu respect faţă de toţi factorii care decid la nivelul judeţului şi invit şi alţi participanţi la aceste întâlniri asta dă dovadă de respect. Dar toate acţiunile sunt începute de CJ, a spus Florin Ţurcanu.

Şeful CJ a mai menţionat că martor în aceste demers ar putea fi preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie și Agricultură Botoșani, Dorin Romeo Floareş.

Eu nu acuz pe nimeni, eu am spus doar ca să clarificăm lucrurile astea. Întrebaţi-l pe dl. Floareş cine l-a susţinut, cine i-a cerut să vină cu propuneri ca să începem, să pornim motoarele la nivelul judeţului Botoşani. Eu nu am nici o treabă, nici relaţii de prietenie cu el, poate ne-am văzut prima dată la CJ pe scaunul pe care stau şi el alături aici. I-am spus, d-le eu sunt mai simplu, de la ţară, vreau să mă ajuţi, vino cu idei, eu am şi eu idei, să pornim motoarele., a mai spus şeful CJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
68

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
34

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
71

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...