Un ultim omagiu adus antrenorului de baseball Ioan Asoltanei - GALERIE FOTO

Trupul neinsufletit al antrenorului de baseball de la Clubul Sportiv Scolar, Ioan Asoltanei, a fost depus luni dimineata la unitatea de invatamant unde acesta si-a desfasurat activitatea.

Sicriul a fost adus de la masina de colegii antrenorului, care au tinut sa fie alaturi de fiica acestuia si sa-i aduca un ultim omagiu celui care a pregatit zeci de sportivi.

"A fost stalpul baseball-ului din Romania si care a infiintat baseball-ul in Romania. E o pierdere mare pentru baseball-ul romanesc si pentru scoala sportiva. Un om care a pregatit zeci de sportivi care au ajuns in Statele Unite. A fost un coleg deosebit care s-a dedicat meseriei", a declarat cu ochii in lacrimi fostul director al CSS Botosani, Relu Oleniuc.

Sicriul cu trupul neinsufetit a lui Ioan Asoltanei va sta la Clubul Sportiv Scolar pana la ora 15:00, dupa care va fi dus la Pomarla, acolo unde maine va fi inmormantat alaturi de parintii sai.





















 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...