Un tanar din Tudora a murit in Germania, dupa un accident incredibil - FOTO

Un tanar din Tudora a murit in Germania, dupa un accident incredibil - FOTO

   Facebook

A plecat in strainatate pentru un trai mai bun, insa se va intoarce acasa in sicriu. Un tanar in varsta de 25 de ani din comuna Tudora, stabilit de ceva vreme in orasul Heidenheim din Germania, si-a pierdut viata in urma unui accident incredibil.

Mihai Felciuc a cazut de la etajul I al unei cladiri. Cel mai probabil acesta a cazut in cap, pentru ca inaltimea nu era foarte mare. Ajunsi la fata locului, medicii l-au transportat pe botosanean la spital, insa nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.
(Foto: Facebook)


Rudele si prietenii din Tudora sunt socati si nu le vine sa creada ca Mihai a murit. Pe pagina de Facebook a tanarului curg mesajele, iar unele dintre ele sunt extrem de emotionante:

"Esti si vei rămâne in sufletele noastre! Te iubim si te vom iubi mereu! Dumnezeu să te aseze de-a dreapta lui si sa ti ierte păcatele! Cea mai mare durere e că nu te mai auzim vedem si nu te mai putem strânge in brate iubitul meu frate!"

"Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi. Te-am iubit prea mult şi te-am pierdut. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte, scumpul nostru prieten.Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inima noastra. Sincere condoleante familiei."

Urmeaza ca trupul tanarului sa fie adus in tara pentru a fi inmormantat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...