Un tânăr către fostul preşedinte Ion Iliescu: Eşti un "criminal" şi "un comunist murdar de sânge" VIDEO

Un tânăr a provocat, miercuri, un scurt incident la o masă rotundă la care a participat şi fostul preşedinte Ion Iliescu, bărbatul spunându-i fostului preşedinte că este "un criminal" şi un "comunist murdar de sânge".

Imediat după ce fostul preşedinte Ion Iliescu şi-a încheiat intervenţia la masa rotundă "25 de ani de libertate", organizată de Institutul Revoluţiei Române din Decembrie 1989, un tănâr, Alexandru Alexe, cunoscut activist şi participant activ la protestele de stradă din ultimi ani, aflat în spatele sălii a afişat un cearşaf pe care scria cu vopsea roşie "Iliescu judecat pentru sângele vărsat".

Tânărul i-a spus fostului şef al statului că este "un criminal" şi "un comunist murdar de sânge". Incidentul a durat foarte puţin, bărbatul fiind scos din sală de agenţi SPP şi predat poliţiei, scrie Mediafax.

Ion Iliescu a replicat că este vorba de o "manipulare", acuzându-l pe tânăr că a fost pus să provoace această situaţie.După incident evenimentul desfăşurat la Institutul Cultural Român a continuat.

Printre invitaţi s-au aflat Dumitru Mazilu, Gelu Voican Voiculescu şi Alexandru Mironov.

La sfârşit, fostul preşedinte Iliescu a declarat că incidentul a fost "o provocare".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...