Un tânăr a spart mai multe standuri dintr-un depozit din Botoșani!

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt într-un dosar penal ca urmare a unei sesizări din data de 21.07.2015, privind sustragerea mai multor bunuri dintr-un depozit de pe raza municipiului, față de un tânăr de 19 ani.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, polițiștii l-au identificat pe  P.M. de 19 ani, din mun. Botoșani, ca fiind principalul bănuit de comiterea faptei reclamate.

În fapt, s-a reținut că în data de 21.07.2015, ora 04:40, acesta ar fi sustras bunuri din standurile mai multor societăți, amplasate într-un depozit din municipiul Botoșani.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea unei infracţiuni de furt calificatsi trei infracţiuni de tentativă la furt calificat, iar polițiștii au dispus față de tânăr măsura reținerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 22.07.a.c.  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ieșean prins într-o localitate din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Wednesday, 9 October 2024

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta peste un metru cub de material lemnos, fără a deține documente de proveniență sau transport. Conducătorul auto...

„Bocitoarele vesele” se joacă, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani! (foto)

Wednesday, 9 October 2024

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar coregrafia și ilustrația muzicală sunt asigurate de Victoria Bucun. Din distribuție fac parte: Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Dana Buc...

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „ Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni.” (video)

Wednesday, 9 October 2024

„Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni. A devenit o normal...