Un surdo-mut, principalul suspect in crima de la Hudesti!

Suspect in cazul crimei de la Hudesti este un barbat sudo-mut, pe care procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani incearca sa il ancheteze.

"Principalul suspect in acest caz este o persoana care prezinta un handicap major, fiind surdo-mut. Am apelat la un interpret si impreuna cu membrii familiei vom incerca sa obtinem un minim de informatii de la persoana banuita ca ar fi autorul faptei", a spus procurorul Aurel Simion.

Reamintim ca o femeie in varsta de 76 de ani, din comuna Hudesti, a fost gasita moarta, duminica dimineata, de un localnic, intr-o padure.

Eugenia Zaharia a plecat de acasa pe 21 ianuarie 2009. Ingrijorati ca nu au mai vazut-o pe femeie, vecinii i-au anuntat disparitia pe 24 ianuarie. Duminica, batrana a fost gasita cu mainile legate la spate si cu semne de strangulare.

Potrivit apropiatilor, femeia a plecat in ziua de 21 ianuarie la o cunostinta dintr-un sat apropiat, pentru a-i duce cateva placinte. Aceasta insa nu a mai ajuns. Din primele cercetari efectuate la fata locului, s-a stabilit ca Eugenia Zaharia ar fi fost strangulata.

Victima nu avea bani la ea si obiecte de valoare, iar apropiatii spun ca nu avea nici dusmani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
11

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
30

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
76

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...