Un sucevean a fost condamnat la moarte, pentru trafic de droguri.

Un sucevean a fost condamnat la moarte, pentru trafic de droguri.

 Un sucevean a fost condamnat la moarte, pentru trafic de droguri  

Trei suceveni au fost arestaţi  pentru trafic de droguri. Unul a fost condamnat la moarte, iar doi dintre ei, arestaţi după ce asupra lor au fost găsite cantităţi importante de cocaină şi heroină, îşi aşteaptă sentinţa.

Conform informaţiilor ziarului Monitorul de Suceava, confirmate de surse din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate, cei trei suceveni arestaţi în China fac parte din seria tinerilor din municipiul Suceava racolaţi drept cărăuşi pentru reţelele internaţionale de trafic de droguri.

Unii dintre curierii racolaţi au fost desemnaţi să efectueze transporturi în state care au legislaţie deosebit de severă pentru comiterea unor astfel de fapte, inclusiv pedeapsa cu moartea.
 

Dacă până în prezent anchetatorii vorbeau doar despre arestarea cărăuşilor suceveni de droguri în ţări precum Uruguay, Olanda, Norvegia, Irlanda şi Brazilia, lista cuprinde, se pare, şi ţări precum China, în care traficul de stupefiante se pedepseşte cu moartea.
 

Surse juridice au mărturisit pentru "Monitorul" că tânărul condamnat deja la moarte în China a trimis o scrisoare părinţilor săi în care îşi cere iertare pentru prostia pe care a făcut-o şi îi roagă să strângă bani pentru a-i putea aduce acasă, după execuţie, trupul neînsufleţit.
Pedeapsa capitală îi aşteaptă, se pare, şi pe ceilalţi doi tineri convinşi, pentru câteva mii de euro, să transporte droguri în China.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
7

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
22

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
51

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...