Un strigat de ajutor - Elena vrea sa se intoarca acasa!

Elena Iulia Baciu, din municipiul Botosani, are 19 ani si grave probleme de sanatate. Tumoare la cap, descoperita inca din copilarie.

A fost operata in Romania, la Fundeni, apoi, fiindca starea de sanatate s-a agravat, a plecat la un spital din Franta. Din decembrie este internata la Spitalul Piti Salpitriere si a suferit pana acum trei operatii la cap pentru a indeparta tumoarea.

A reusit sa ajunga acolo, pentru o operatie, dar a trebuit in cele din urma sa suporte trei interventii. Acum nu se mai descurca cu banii, nu are cu ce sa se intoarca acasa. 

Si ca si cum nu ar fi fost de ajuns, tatal fetei se afla la randul sau internat, inca din luna octombrie anul trecut, la Fundeni. Are cancer. Mai mult, i-a fost amputat un picior, il doare si celalalt si s-ar putea sa i-l amputeze si pe al doilea.

E o familie cu probleme de sanatate. Ei se descurcau daca nu aveau atatea probleme, pentru ca tatal lucra la Administratia Financiara, mama la o magazie. Mai au o fata mai mare, care a avut si ea probleme de sanatate. Deunazi am discutat cu mama fetei si mi-a spus ca e la spital si nu au cu ce veni. Fata e mai bine. Mama sa e multumita. Este foarte credincioasa. Nu a cerut niciodata ajutorul nimanui, s-a descurcat cu ce i-a dat Dumnezeu, dar acum nu mai stie ce sa faca sa ajunga acasa, a spus o vecina, afectata de nenorocirea care a dat peste familia de botosaneni.

Ea insasi a depus ceva bani in cont, putini, dar insemnati. Fiindca orice banut cat de mic conteaza. Pic cu pic se aduna mult.

Cele doua botosanence au nevoie de ajutorul nostru ca sa poata ajunge acasa.

Cei cu sufletul mare o pot face depunand un ajutor financiar in cele doua conturi, fie in lei, fie in euro, deschise la BCR: in euro, la RO14RNCB0579055930130002 sau RO14RNCB0579055930130001 in lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
746

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
1028

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...