Un șofer din Suceava a fost filmat în timp ce făcea drift-uri în timpul furtunii de marți, polițiștii sunt pe urmele sale!

În cursul după-amiezii de marți meteorologii au emis COD ROȘU de furtună în mai multe județe, inclusiv Suceava. Un șofer a ales să se bucure în felul său de ploaie. 

Un șofer din Suceava a fost filmat în timp ce făcea drift-uri în timpul furtunii de marți, polițiștii sunt pe urmele sale!

   Foto: Captură News Bucovina

Polițiștii din Suceava caută să dea de urma unui șofer, filmat, marți, în timp ce făcea drifturi într-un sens giratoriu din oraș.

Totul se întâmpla în timpul unei avertizări cod roșu de vreme rea.

În imagini se vede cum mașina se învârte în sensul giratoriu de mai multe ori, pe ploaie, în timp ce alte autoturisme sunt în preajma.

După ce au primit imaginile, polițiștii încearcă să îl identifice pe șofer, scrie publicația știrileprotv.ro.

În imagini se vede și că acesta avea semnul de începător pe parbrizul din față și pe lunetă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acțiune de amploare a polițiștilor pentru prevenirea infracțiunilor silvice!

Vineri, 5 Iulie 2024
66

Astfel, aproximativ 60 de forțe de ordine au fost angrenate în activitățile desfășurate pe raza întregului județ, fiind vizați transportatorii de material lemnos care nu respectă p...

ITM în control: amenzi de aproape 100.000 de lei pentru angajatorii care nu respectă legea!

Vineri, 5 Iulie 2024
112

Au fost constatate 115 deficienţe, pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 13 sancţiuni contravenționale, din care 6 avertismente și 7 amenzi în valoare totală de...

Invitatul de la Știri: Doctor Dănuț Panaitescu, medic UPU-SMURD la Botoșani! (video)

Vineri, 5 Iulie 2024
159

Vara este perioada mult așteptată nu doar de cei mici pentru că intră în vacanța mare, dar și de adulți, deoarece vine sezonul concediilor. Din păcate, în sezonul estival se î...