Un şofer din Botoşani face legea pe şosele!

Un şofer din Botoşani face legea pe şosele!
Cu permisul suspendat, atenţionat de poliţişti, cercetat penal pentru nereguli repetate, dar şi pentru manifestări şi injurii la adresa oamenilor legii, Aniculaesei Petru sfidează legea, el devenind, astfel, un real pericol in trafic! Mai mult, scandalagiul de pe şosele refuză de fiecare dată recoltarea probelor biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Sâmbătă, în jurul orei 15.30, poliţiştii din cadrul Biroului Poliţie Rutieră Botoşani au depistat în trafic, pe strada Octav Onicescu, din municipiul Botoşani, autoturismul marca Opel condus de Aniculaesei Petru, de 55 de ani, din municipiu.

Cu prilejul activităţilor de legitimare, poliţiştii au constatat că şoferul avea permisul de conducere reţinut, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice începând cu data de 14.01.2010. Întrucât conducătorul auto emana halena alocoolică, a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, lucru refuzat de Aniculăesei Petru.

"Faţă de acesta au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată şi refuzul de a se supune  recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, urmând a se propune soluţie procedurală", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, în zilele de 16 şi 17 martie 2010, botoşăneanul a mai fost depistat de către poliţişti în trafic săvârşind aceleaşi încălcări ale normelor rutiere, cu privire la acesta, într-una din cauze efectuându-se cercetări şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de sfidare a organelor judiciare. Astfel, informează IPJ Botoşani, în momentul depistării, cât şi pe perioada cercetărilor efectuate, Aniculasei Petru s-a manifestat violent şi a adresat în mod direct ameninţări, cuvinte şi expresii jignitoare la adresa politiştilor.
 

Vezi si: Sofer pericol public

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
518

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
55

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
62

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...