Un şofer din Botoşani a intrat intenţionat cu un Matiz într-un copac. Soţia sa a fost găsită moartă acasă!

Un şofer de TIR din Botoşani, în vârstă de 51 de ani, a intrat intenţionat cu un Matiz într-un copac, în zona localităţii Ipoteşti.

Un şofer din Botoşani a intrat intenţionat cu un Matiz într-un copac. Soţia sa a fost găsită moartă acasă!

Între timp, autorităţile au găsit-o pe soţia sa moartă, acasă, pe strada Cornișa din municipiul Botoșani.

Totul a început, în această dimineaţă, cu un apel la numărul unic de urgenţă 112 care anunţa un grav accident rutier la Ipoteşti, în judeţul Botoşani. Un bărbat în vârstă de 51 de ani, aflat la volanul unui Matiz, a intrat în plin într-un copac de pe marginea drumului.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, echipaje SMURD şi poliţişti rutieri.

În timp ce pompierii încercau să îl scoată pe şofer din fiarele contorsionate ale maşinii, un alt apel la 112 anunţa că soţia şoferului a fost găsită moartă în casa lor din Cornişa. Apelul a fost făcut de fiul celor doi soţi, un tânăr în vârstă de 26 de ani, care a mers să îşi verifice părinţii, după ce aceştia nu i-au răspuns la telefon.

La casa celor doi soţi din Cornişa, poliţiştii au găsit-o moartă pe soţia şoferului de TIR, aceasta având mai multe lovituri de cuţit. Potrivit Antena3CNN, bărbatul este şofer de TIR şi făcea curse regulate în ţară.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii prinşi băuţi sau drogaţi la volan vor rămâne 10 ani fără permis! Legea a fost votată și va merge la promulgare!

Marţi, 14 Mai 2024
147

Proiectul de lege adoptat în unanimitate are ca obiect reglementarea unor acte normative din domeniul prevenirii şi combaterii traficului si consumului ilicit de droguri şi alte substanţe sus...

Spectacol de magie, iluzii și umor la Teatrul „Vasilache” Botoșani! (Foto)

Marţi, 14 Mai 2024
70

Teatrul „Vasilache” îi invită pe cei mici, sâmbătă, 18 mai 2024, de la ora 11:00, să vizioneze un spectacol de divertisment prezentat de trupa Stoneli – Circul Magic ...

A fost prelungit termenul de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă!

Marţi, 14 Mai 2024
83

Odată cu prelungirea termenului de înaintare a cererii de înscriere, s-a prelungit și perioada de depunere a dosarelor de recrutare, noua dată - limită fiind 24 mai 2024.În s...