Un sofer de 20 de ani a accidentat o femeie, dupa care a fugit de la locul faptei!

Un sofer de 20 de ani a accidentat o femeie, dupa care a fugit de la locul faptei!
A accidentat o femeie, după care a fugit de la locul faptei, abandonând maşina în curtea părinţilor. Oamenii legii au stabilit ulterior că şoferul de 20 de ani conducea un autoturism împrumutat, a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie expirase de cinci zile.

Tânărul este cercetat acum pentru punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul autovehiculului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În cursul zilei de joi, poliţiştii din oraşul Darabani au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 11.00, H. Emilia, de 60 de ani, din localitate, a fost victima unui accident rutier al cărui autor a părăsit locul faptei.

Primele cercetări efectuate în cauză au condus la identificarea autoturismului implicat în accident, precum şi a conducătorului auto, în persoana lui B. Constantin, de 20 de ani, din oraşul Darabani.

S-a stabilit de asemenea că în ziua de 20.05.2010, în jurul orei 11.00, B. Constantin, în timp ce conducea autoturismul marca Ford, ajungând în intersecţia dintre străzile A.I. Cuza şi Şcolii, a efectuat o manevră de întoarcere, împrejurare în care a acroşat-o pe H. Emilia, care se afla pe marginea străzii şi purta o conversaţie cu o altă persoană.

Imediat după producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei şi s-a deplasat la locuinţa părinţilor săi, în oraşul Darabani, parcând autoturismul în curtea locuinţei.

"Procedând la verificarea documentelor auto poliţiştii au constatat că autoturismul aparţine lui S.Narcis, din oraşul Darabani, şi că autorizaţia provizorie de circulaţie era expirată din data de 15.05.2010. Autoturismul fusese împrumutat conducătorului auto de către proprietarul acestuia, în urmă cu aproximativ o lună de zile", a precizat Daniela darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Atât B. Constantin, cât şi H. Emilia, au fost testaţi cu aparat etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Conducătorului auto i-au fost recoltate şi  probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima a fost transportată la Spitalul oraşului Darabani, unde i-au fost îngrijiri medicale fără ca aceasta să rămână internată. Se continuă cercetările faţă de B. Constantin, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul autovehiculului fără încuviinţarea organelor de poliţie, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
            

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
16

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
36

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
89

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...