Un şofer băut a sărit într-o râpă, după ce a lovit o Ambulanţă aflată în misiune! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Un şofer băut a sărit într-o râpă, după ce a lovit o Ambulanţă aflată în misiune! FOTO, VIDEO
O Ambulanţă aflată în misiune a fost implicată, sâmbătă seara, într-un grav accident pe raza localităţii Ungureni. Asistenta de pe autosanitară a fost rănită, fiind transportată la spital pentru îngrijiri.

Accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată.  Ambulanţa transporta o pacientă în vârstă de 79 de ani cu pneumonie, de la Secţia din Săveni la Spitalul Judeţean. Înainte de a trece calea ferată ambulanţierul a oprit pentru a se asigura, moment în care a fost lovit din spate de un alt autoturism marca Ford.

Şoferul care a intrat în Ambulanţă a mai mers câţiva metri, după care a căzut cu maşina într-o râpă.

În urma impactului dintre cele două maşini, asistenta a fost rănită, fiind transportată cu o Ambulanţă la Unitatea de Primire Urgenţe pentru îngrijiri. Pacienta de la Săveni a fost preluată de un echipaj SMURD şi adusă la Spitalul Judeţean Mavromati. Din fericire, aceasta nu a fost rănită. Nici şoferul Ambulanţei nu a suferit răni grave, el nefiind transportat la spital.

Poliţiştii sosiţi la locul accidentul l-au testat pe şoferul Ford-ului, Romică P., din Botoşani, cu etilotestul, aparatul indicând o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Şoferul care a intrat în Ambulanţă spune că nu avea viteză, dar ancheta Poliţiei va stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.
















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
339

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
364

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
219

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...