Un singur aspirant la scaunul de director financiar-contabil de la Spitalul Mavromati

Un singur aspirant la scaunul de director financiar-contabil de la Spitalul Mavromati
Un singur candidat s-a înscris la concursul organizat de Spitalul Județean Mavromati în vederea ocupării postului de director financiar-contabil.

Este vorba de Geanina Ungureanu, care în prezent ocupă acest post ca interimar. Miercuri a fost ultima zi de înscriere la acest concurs.

Una dintre condițiile cerute era deținerea unui certificat de atestare a cunoștințelor dobândite în domeniul Sistemului european de conturi, precum și de cunoaștere a reglementărilor europene în domeniu. Concursul este programat pentru data de 10 martie. Este pentru a doua oară când postul de director financiar-contabil este scos la concurs. La primul concurs nu s-a înscris nicio persoană pentru că puține dețin acel certificat de atestare în domeniul Sistemului European de conturi.

Salariul lunar brut al directorului financiar-contabil este de 8.593 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul Emanuel Barica, moment colosal în prima semifinală la Românii au talent: Tu, pictând, te vindeci pe tine!” (Video)

astăzi, 08:38
58

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica. De altfel, în urma evoluției de vineri seara, Emanuel Barica s-a calificat în Finala ”Românii au t...

Lucian Trufin: „Soluția pentru a ține tinerii în Botoșani e să îi învățăm o meserie bine plătită, după modelul școlii de meserii de la Vlăsinești”

astăzi, 08:30
15

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani consideră că cel mai eficient mod pentru a-i determina pe tineri să nu mai plece la muncă în străinătate sa...

Tragedie pe șosea: Trei tineri motocicliști au murit, una dintre victime este din Botoșani! (Foto, Video)

astăzi, 07:20
1710

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază, la granița dintre județele Vaslui și Iași, pe raza comunei Codăești. Incidentul s-a produs între două motociclete și un autoturism....