Un român de 19 ani a provocat un accident cumplit în Olanda. Trei persoane, printre care doi copii, au murit

Șoferul responsabil pentru producerea accidentului a decedat ulterior la spital. Părinții celor doi copii care au murit sunt în sbtare gravă la spital.

Un român de 19 ani a provocat un accident cumplit în Olanda. Trei persoane, printre care doi copii, au murit

Trei persoane și-au pierdut viața în urma unui accident grav care a avut loc sâmbătă spre duminică noapte, la intersecția Hoevelaken din Amersfoort, implicând un șofer care circula pe contrasens pe autostrada A1.

Printre cei decedați se numără doi copii în vârstă de 12 și 14 ani din Hilversum.

Părinții celor doi minori au suferit răni grave și se află în stare gravă, conform declarației poliției transmise duminică dimineață.

Șoferul responsabil pentru producerea accidentului a decedat ulterior la spital, scrie stiridiaspora.ro, citând publicația nos.nl.

La aproximativ ora 22:00, poliția a fost alertată cu privire la un accident grav. S-a constatat că un tânăr șofer în vârstă de 19 ani din România a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula din sens opus.

Echipele de intervenție medicală au acordat asistență victimelor, iar martorii oculari de la fața locului au oferit, de asemenea, sprijin.

Rijkswaterstaat a anunțat închiderea autostrăzii în ambele direcții pentru gestionarea situației, mai scrie sursa citată.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
69

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
856

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
400

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...